"1+1 удома: 8 Березня" - бурхливе свято зі злочинами, співами і сміхом!

"1+1 удома: 8 Березня" - бурхливе свято зі злочинами, співами і сміхом!

Канал 1+1 і "Квартал 95" вирішили зробити приємний подарунок своїм глядачам у прекрасне свято 8 Березня.

Поделиться:

Канал 1+1 і "Квартал 95" вирішили зробити приємний подарунок своїм глядачам у прекрасне свято 8 Березня. Саме в цей день о 20:15 на каналі 1+1 відбудеться прем'єра другої частини мюзиклу "1+1 удома: 8 Березня"!

"1+1 удома: 8 Березня" - це продовження новорічної історії, що так сподобалася глядачам, про двох непосидючих дітей Мішу і Соню, які чудово впоралися з бандитами, котрі хотіли пограбувати їхні домівки. Як виявилося, хоч бандити і загриміли за ґрати, історія на цьому не закінчилася. Напередодні 8 Березня Вован, Жекан і Маля замислили злочин століття, а саме викрадення відомого рубіна Нефертіті. Вони хитрі й кмітливі, але обвести круг пальця міліціонерів – це одне, а дітей з бурхливою фантазією – геть інше! І поки батьки Міші Скалкіна і Соні Мартинюк у від'їзді, діти перехоплюють відомий рубін і вступають у нерівне протистояння з бандитами... Чим це обернеться для бандитів, глядачі дізнаються вже скоро, у суботу, 8 березня.

"Як на мене, ця історія буде більш глибокою, динамічною і смішною. Тут більше фішок, - розповідає режисер картини Дмитро Малков. - У другій частині стрічки разом з Вованом і Жеканом у захопленні будинку бере участь ще й ватажок банди Роза Марківна. Тепер вона атакує будинок разом з хлопцями. Тож дістається не тільки їм, але і їй. І, як завжди, все це буде щедро приправлено гумором. Також буде багато кліпів, музичних номерів, які виконують актори "Кварталу" і ведучі 1+1. Не розкриватиму всіх секретів, скажу тільки, що багато героїв фільму з'являться у несподіваних образах, чим дуже здивують глядачів".

Також у другій частині мюзиклу з'являться нові персонажі. "Найсильніша людина планети" Василь Вірастюк зіграв у фільмі працівника аеропорту, який не тільки співає, а й танцює. "Я відразу погодився, - каже Василь. - Моя роль у цьому фільмі весела, ще й співати треба. А співати я люблю". До речі, разом з Василем зіграв і його старший брат.

Не обійшлося на знімальному майданчику і без курйозів: актори і падали, і слова забували. Наприклад, виконавиця головної ролі Аня Поліщук, яка зіграла Соню, дуже ефектно спотикалася на сходах. І робила це так майстерно, що у знімальної групи щоразу серце завмирало від страху, щоб дівчинка не забилася.

Нагадаємо, що головні ролі у фільмі "1+1 удома: 8 Березня" виконали ведучі каналу 1+1 Марина Леончук, Юрій Горбунов та Людмила Барбір і актори "Кварталу 95" Володимир Зеленський, Євген Кошовий і Олена Кравець.

Дивіться фільм "1+1 удома: 8 Березня" на каналі 1+1 у суботу, 8 березня о 20:15!