1+1 відкриває секрети 3 сезону серіалу "Величне століття. Роксолана"

1+1 відкриває секрети 3 сезону серіалу "Величне століття. Роксолана"

Історія кохання Хюррем та Сулеймана отримає несподіване продовження.

Поделиться:

Довгоочікуваний 3 сезон серіалу "Величне століття. Роксолана" зовсім скоро стартує на 1+1. Історія кохання Хюррем та Сулеймана отримає несподіване продовження. Адже серце могутнього правителя полонить дівчина надзвичайної вроди!

У новому сезоні улюбленої історії буде 20 серій.

"Ми раді, що зовсім скоро на каналі 1+1 стартує 3 сезон серіалу "Величне століття. Роксолана", - говорить Олена Васильєва, головний продюсер серіалів і фільмів каналу 1+1. - Як ви пам'ятаєте, 2 сезон закінчився тріумфальним сходженням звичайної української дівчини на османський престол. А на завершення Роксолана говорить: "Що мені гарем - я буду правити світом!"

Однак зовсім скоро виявиться, що жіночі справи для дружини султана завжди є на першому місці.

При такій пропозиції, що є в гаремі, Хюррем постійно доводиться відбиватися від молодих суперниць. І тут на глядачів чекає дуже цікава лінія - з'являється рабиня іранського походження Лейла, дівчина надзвичайної вроди.

"Актриса, котра зіграє Лейлу в "Роксолані", з'явиться ще в одному серіалі. Невдовзі на каналі 1+1 розпочнеться серіал "Сила" - історія, що в багатьох країнах побила навіть рейтинги "Величного століття", - відкриває секрет Олена Васильєва.

Нагадаємо, нещодавно канал 1+1 показав, як відбувається озвучування 3 сезону улюбленої історії "Величне століття. Роксолана". Подробиці дізнайтеся тут.

Нині в ефірі 1+1 триває показ другого сезону "Роксолани". Усі серії можна переглянути онлайн на офіційному сайті серіалу в Україні.