1+1 візьметься за продюсування переможниці "Голосу країни" Анни Ходоровської

1+1 візьметься за продюсування переможниці "Голосу країни" Анни Ходоровської

Телеканал 1+1 починає роботу над продюсуванням переможниці вокального шоу "Голос країни. Все по-чесному" Анни Ходоровської.

Поделиться:

Телеканал 1+1 починає роботу над продюсуванням переможниці вокального шоу "Голос країни. Все по-чесному" Анни Ходоровської. Вперше за три сезони "Голосу країни" 1+1 самостійно просуватиме переможця.

"Для нас перемога Анни Ходоровської особлива, оскільки каналу вперше вдалося домовитися з власником формату Voice of ... про самостійне продюсування найкращого голосу країни. Ми раді можливості підтримати новий унікальний талант", - заявив Олександр Ткаченко, генеральний директор 1+1 медіа.

Запис пісні й випуск диска Анни Ходоровської бере на себе "Комп М'юзік", ліцензіат компанії EMI, однієї з провідних студій звукозапису в світі. Саме тут народилися пісні таких легенд музики, як Deep Purple, Depeche Mode, Queen і навіть The Beatles! Тепер до цих легенд приєднається ім'я переможниці шоу "Голос країни"!

"Я дуже хвилювалася перед фіналом, - згадує Анна Ходоровська. - Переді мною стояло так багато завдань - три композиції, в кожній свій характер - що всі сили я віддала підготовці. Вболівала за якість, а не турбувалася за те, хто з нашої четвірки виграє. Безумовно, почути своє ім'я мені було дуже приємно. Але я розумію, що це величезний аванс, і попереду багато-багато роботи".

Нагадаємо, фінал третього сезону "Голосу країни" відбувся 9 червня. За перемогу в шоу боролася четвірка найсильніших вокалістів: Анна Ходоровська (команда Олександра Пономарьова), Ото Немсадзе (команда Святослава Вакарчука), Артем Кондратюк (команда Олега Скрипки) та Тарас Мельник (команда Тіни Кароль). Анна беззастережно виграла фінал, здобувши близько 64% глядацьких голосів.

"Я дуже радий перемозі Анни. Не тільки тому, що вона мужньо пройшла цей шлях, але й тому, що участь у шоу "Голос країни" дозволила Ані відкрити свій справжній талант і зрозуміти своє призначення. Моя головна перемога як тренера на проекті "Голос країни" полягає у тому, що Анна вирішила займатися вокалом професійно і цього року вступати в музичне училище імені Глієра. Я докладу всі свої знання та зусилля, щоб підготувати її до вступних іспитів. Завдяки "Голосу країни" ми відкрили нову українську виконавицю ліричної пісні. Переконаний, Україна ще буде пишатися Анною Ходоровською", - сказав Олександр Пономарьов, тренер Анни на "Голосі країни".