1+1 взяв бронзу на PromaxBDA WORLD GOLD

1+1 взяв бронзу на PromaxBDA WORLD GOLD

Минулої ночі на щорічній конференції PromaxBDA WORLD GOLD 2011 у Нью-Йорку були вручені нагороди у сфері дизайну.

Поделиться:

Минулої ночі на щорічній конференції PromaxBDA WORLD GOLD 2011 у Нью-Йорку були вручені нагороди у сфері дизайну.

"1+1" здобув бронзову нагороду за свою серією "багів" для серіалу "Інтерни" з Іваном Охлобистіним.

До фіналу конкурсу у категорії "Promotion and Marketing: LOWER THIRD Promotion" окрім телеканалу "1+1" вийшли СТС (Росія), TNTLA (Латинська Америка), Canadian Broadcasting Corporation (Канада) та One HD (Австралія).

1+1 – єдиний український телеканал, представлений на конкурсі. Минулого року канал отримав золото у номінації "Television/Video presentation: LOWER THIRD Promotion" за серію роликів "Діди Морози".

Арт-директор "1+1", а також режисер роликів, Роман Деріга, сказав: "Наша творча команда - продюсер відділу дизайну Павло Кірсанов, оператор Сергій Півненко, дизайнер Денис Кондратенко та я - рада, що вже вкотре PromaxBDA відзначає нашу роботу. Не побоюся повторитися, але ми залишаємося кращими в Україні, і це говорить про високий рівень та якість виробленого продукту".

PromaxBDA – найвпливовіша професійна премія у сфері дизайну, своєрідний дизайнерський "Оскар". Участь у Promax беруть усі найвідоміші телеканали світу, оскільки нагорода PromaxBDA – це визнання та підтвердження справжньої якості та професіоналізму.

Понад чотири тисячі компаній зі всього світу представляють свої роботи на розгляд журі, які обирають та нагороджують найкращі дизайнерські та промоустерські проекти, при цьому оцінюють не тільки телевізійний дизайн, але й концепцію роботи та креатив. Нагорода PromaxBDA – це справжній "Оскар" для майстрів дизайну.

Новости по теме