1+1 змінює українок за 12 годин!

1+1  змінює українок за 12 годин!

Канал 1+1 покаже, що для того, щоб перетворитися на красуню, потрібно небагато - бажання, 12 годин часу і допомога досвідчених професіоналів

Поделиться:

Канал 1+1 покаже, що для того, щоб перетворитися на красуню, потрібно небагато - бажання, 12 годин часу і допомога досвідчених професіоналів в особі відомого стиліста Ольги Слонь та телеведучої й історика моди Ольги Сеймур. Побачити, як відбуватимуться перевтілення звичайних українок у красунь за 12 годин, можна в новому проекті каналу 1+1 - "Красуня за 12 годин" з понеділка по п'ятницю з 20 травня о 14:45.

Ведучі проекту знають про моду і стиль все не з чуток. Ольга Слонь - відомий стиліст. Вона створює імідж телеведучих і вже не перший рік працює над образами українських політиків і зірок шоу-бізнесу. В Ольги Сеймур власна студія стилю та макіяжу.

"Красуня за 12 годин" - це унікальний формат, він абсолютно співпадає з моїм внутрішнім переконанням, що будь-яка жінка, яка має бажання і згодна витратити зовсім небагато часу на себе, може виглядати як королева! Саме тому, коли мені запропонували прийняти участь у цьому шоу, я відразу погодилась", - говорить ведуча проекту Ольга Слонь.

Ведучі прямо на вулиці пропонують дівчині або жінці змінити себе. Якщо вона погоджується, то професіонали за 12 годин роблять з неї справжню красуню. Щоправда, й учасниці доведеться постаратися: наприклад, відпроситися у начальника на роботі для участі в програмі, прилаштувати дитину, запросити друзів і родичів на вечерю в ресторан.

В кінці програми учасницю чекає не тільки перетворення, а й приємний сюрприз. Також героїня здобуде цінні навички: навчиться комбінувати найрізноманітніші речі, дізнається секрети грамотного макіяжу та вибору зачіски, а також навчиться розв'язувати вічну проблему - "брак часу на себе".

Дивіться перетворення українських красунь на 1 +1 з понеділка по п'ятницю о 14:45!