13 вечеря на "Пекельній кухні" обернулася катастрофою

13 вечеря на "Пекельній кухні" обернулася катастрофою

Після масового номінування "Пекельну кухню 3" зі скандалом покинув Іван Ломейко.

Поделиться:

13 вечеря у найгарячішому кулінарному шоу "Пекельна кухня. Битва характерів" виявилася по-справжньому нещасливою. Шеф достроково зупинив роботу кухні, а в номінацію потрапили геть усі учасники. Після масового номінування проект зі скандалом покинув Іван Ломейко. Учасник до останнього відмовлявся знімати кітель.

Спочатку все складалося досить райдужно для учасників. Вони добре проявляли себе у конкурсах. А домогосподарка Анна Андрієнко навіть отримала імунітет - вона придумала для зіркового гостя Олександра Пономарьова такі страви, за які їй одразу було подаровано місце у півфіналі.

Та вже за кілька годин, коли конкурси закінчилися і почалася вечеря, учасників ніби підмінили. На позицію су-шефа став Ломейко. І одразу наробив безліч організаційних помилок - то забував про замовлення, то навпаки, називав одне й те саме по кілька разів.

"Чорні кітелі встановили сьогодні антирекорд. Раніше віддавали холодне за 50 хвилин - сьогодні віддали за одну годину і 50 хвилин", - лютував шеф.

Та коли справа дійшла до основних страв, стало ще гірше. Останнью краплею виявилася історія з різотто, яке готувала Андрієнко.

Шеф помітив, що різотто стоїть приготоване, а ніхто й не думає видавати замовлення. В результаті страва перетворюється на кашу.

"Якщо су-шеф віддасть його в зал, це буде катастрофа. Я спеціально нічого не кажу", - спостерігав Арам Мнацаканов за ситуацією зі сторони.

Натомість Ломейко видав розпорядження підігріти страву, додавши у неї бульон, від чого вона взагалі перетворилася на клейстер. Андрієнко, яка реалізувала цю ідею су-шефа, стала другою, на кого вилився гнів пекельного шефа.

Інші волдарі чорних кітелів - Євгенія Рафаловська, Анна Андрієнко та Олексій Нікітін - теж постійно помилялися. І оскільки гості ресторану вже не мали шансу дочекатися своїх замовлень, шеф закрив кухню.

"Сором майже як на першій вечері, якщо не гірше", - оцінила роботу під час 13 вечері Євгенія Рафаловська.

"Зараз мені все одно, абсолютно чесно, хто піде з проекту, а хто залишиться", - сказав шеф учасникам.

Арам Мнацаканов навіть не захотів обирати кандидатів на виліт. Мовляв, самі завалили вечерю, самі й розбирайтеся. Але нарада учасників закінчилася повною несподіванкою. Усі п'ятеро номінувалися гуртом.

Таком чином обирати знову мусив шеф. Він рішуче відібрав імунітет у Андрієнко. І домогосподарка на пару з Іваном Ломейко опинилася під реальною загрозою вильоту. Від прощання Анну врятувало те, що Ломейко став занадто агресивно захищатися.

"Шеф, я не погоджуюся з вашим рішенням", - відчайдушно заявив Іван і відмовився знімати кітель. За таку зухвалість його без зайвих роздумів було відправлено додому. Після неприємної сцени Мнацаканов помилував Андрієнко. Таким чином домогосподарка зробила те, що не змогли багато інших професійних кухарів - дісталася півфіналу "Пекельної кухні 3".

Які випробування шеф підготував учасникам у наступному випуску? Чи виправлять вони помилки, яких припустилися на "нещасливій" вечері? Та головна інтрига - хто потрапить у фінал "Пекельної кухні 3".

Дивіться шоу "Пекельна кухня. Битва характерів" щочетверга о 22:30 на каналі 1+1.