17-річний хлопець "постарів" на кілька років, щоб потрапити на передову

17-річний хлопець "постарів" на кілька років, щоб потрапити на передову

Хлопці та дівчата, народжені в незалежній Україні, готові давати ворогові особливо жорстку відсіч. 

Поделиться:

Хлопці та дівчата, народжені в незалежній Україні, готові давати ворогові особливо жорстку відсіч. Щоб вирушити на передову, вони відмовляються від навчання в престижних вишах і навіть підробляють документи. Покоління незалежних українців – тема нового випуск проекту "Хоробрі серця", що вийшов в ефірі 1+1 в неділю 9 листопада.

Так героїнею ефіру стала 18-річна студентка-філолог з позивним "Іскра". Під час зіткнень на Євромайдані дівчина опанувала навички першої меддопомоги. З початком війни "Іскра" вирушила на передову санітаркою.

Історія ще одного захисника України змусила плакати всю студію. 18-річний боєць Андрій Снітко накрив своїм тілом гранату, щоб врятувати життя побратимам. Про те, що в разі небезпеки вчинить саме так, хлопець сказав своїм друзям ще у військкоматі.

А ще один герой ефіру Максим Громов відправився на фронт одразу після школи. Щоб приховати свій вік, йому довелося придумати цілу шпигунську історію. Зараз хлопцеві вже є 18 років. На фронті він став сапером.

До речі, під час зйомок "Хоробрих сердець" сталася дуже зворушлива зустріч - Максим Громов несподівано для себе зустрів у студії маму. Вони не бачилися вже близько двох місяців. Їх зустріч організувала знімальна група проекту.

Максим і мама відразу заходилися обіймати один одного. Однак, незважаючи на неочікуваність зустрічі, ні разу не заплакали. Справа в тому, що Максим, опинившись на фронті, попросив маму не плакати.

"Це він моїй мамі сказав:" Бабуся, скажи, будь ласка, мамі, нехай вона не плаче. Коли вона плаче, я дуже погано себе почуваю ". Після цього я сказала, що плакати не буду", - розповіла Інна Михайлівна.

Нагадаємо, команда "Хоробрих сердець" і компанія "1+1 Media" прагнуть полегшити службу українським військовим. За допомогою проекту розпочато збір коштів на реанімобілі. На сайті http://horobri.1plus1.ua/ можна зробити благодійний внесок або взяти участь в аукціоні, лоти для якого надали відомі українці.

Ведучий проекту "Хоробрі серця" – відомий актор і режисер Ахтем Сеітаблаєв.

"Хоробрі серця" дивіться на каналі 1+1 щонеділі. Початок о 21:30.