3 грудня на "1+1" - cпецвипуск "Інспектора Фреймут" до Дня ЗСУ

3 грудня на "1+1" - cпецвипуск "Інспектора Фреймут" до Дня ЗСУ

Телеведуча вперше покаже на українському телебаченні військовий побут солдатів НАТО: їдальню, житло, форму та вміст сухих пайків.

Поделиться:

Спеціально до Дня Збройних сил України в ефір каналу "1+1" 3 грудня о 22:30 вийде особливий випуск проекту "Інспектор Фреймут".

Ольга Фреймут проведе унікальну інспекцію у країні-члені НАТО – на базі Збройних сил Німеччини у Баварії. Телеведуча вперше покаже на українському телебаченні військовий побут солдатів НАТО: їдальню, житло, форму та вміст сухих пайків. Інспектор Фреймут з'ясує, за якими стандартами живе армія міжнародного військового блоку та якого рівня організації Україна має досягти вже найближчими роками, щоб відповідати критеріям, необхідним для вступу до НАТО.

Також у програмі Ольга Фреймут відвідає Яворівський полігон – найкращий в Україні, де проходять міжнародні військові навчання та де готують бійців перед відправленням у зону АТО. Крім цього, Ольга перевірить армійські продуктові склади у Вінницькій області, де фасують сухі пайки для українських бійців.

У розташуванні одного з підрозділів, який бере участь у проведенні антитерористичної операції у Донецькій та Луганській областях, Ольга поспілкується з бійцями та дізнається про їх життя у польових умовах.

Задля об'єктивності у якості консультанта проекту команда "Інспектора Фреймут" запросила радника Міністерства Оборони та Президента України,  засновника фонду "Крила Фенікса" Юрія Бірюкова. Легендарний волонтер прокоментує стан речей по кожному воєнному об'єкту в програмі, разом з Ольгою Фреймут вони з'ясують, якої  реальної допомоги потребують  бійці у зоні АТО.

Усі подробиці військової інспекції дивіться на каналі "1+1" 3 грудня у спеціальному випуску народного проекту "Інспектор Фреймут". Початок о 22:30.