4 квітня стануть відомі імена двох фіналістів

4 квітня стануть відомі імена двох фіналістів

Вже цієї середи Арам Мнацаканов назве імена двох фіналістів другого сезону проекту "Пекельна кухня"

Поделиться:

Вже цієї середи Арам Мнацаканов назве імена двох фіналістів другого сезону проекту "Пекельна кухня". Тож четвірці учасникам не залишається нічого іншого, крім того, щоб зібрати всі сили та жагу до перемоги та на передостанній вечері в історії другого сезону шоу довести шефу, хто гідний продовжити боротьбу за півмільйона гривень та звання кращого кухаря України.

Не обійдеться й без півфінальних конкурсів. Разом із відомим шеф-кухарем одного зі столичних ресторанів, Емануелем Дю кухарі спробують приборкати норовливу фуа-гра. Відома своїм особливим способом приготування, вона вимагає делікатного підходу в процесі створення страви. Саме його матимуть змогу розучити учасники на майстер-класі від шеф-кухаря і самостійно повторити вишукану французьку страву. Винагорода за перемогу в конкурсі втамує професійний інтерес тріумфатора на особистій зустрічі з шеф-кухарем Емануелем Дю в його ресторані.

Учасників вперше почастує сам Арам Мнацаканов. Але завчасно кухарі вирішать релаксувати, смакуючи пасту та салат від шефа та спілкуючись з родичами, які прийдуть у гості до півфіналістів. На "Пекельній кухні" заохочення просто з неба не падають. Тож після трапези та сімейних балачок півфіналісти повернуться на звичні робочі позиції та повинні будуть у точності відтворити ті страви, які для них приготував Арам Михайлович. Кого візит родичів зворушить настільки, що за нього півфіналіст розрахується програшем у змаганні? Який інгредієнт не розпізнають у салаті від шефа жоден з учасників? А кому вдасться приготувати страви максимально схожими на ті, які зробить "пекельний" шеф?