"4 Весілля". Північ, Схід і Південь України

"4 Весілля". Північ, Схід і Південь України

Ця програма поєднає Північ, Схід і Південь України. Але це не означає, що наречені готові дружити і чесно боротися.

Поделиться:

Ця програма поєднає Північ, Схід і Південь України. Але це не означає, що наречені готові дружити і чесно боротися. Коли на кону райський медовий місяць і звання "краще весілля країни" - будь-які засоби підходять.

Донецьк. Наталія та Руслан влаштовують традиційне весілля і нехитрі гуляння. Конкурентки встигли і на святі побувати, і на авто містом покататися, і навіть по клубам пройтися.

Біляївка, Одеська обл. Юлія та Олександр вирішили виділитися салатовим весіллям. Це - весілля-мрія Юлі, наречена обдумала все до дрібниць. Ось тільки хмари розігнати не вдалося! Салатове весілля зіпсували... циганські сукні.

Київ. Наталя та Сергій вирішили, що одружуватися на все життя треба по-царськи. Це весілля влаштоване в середньовічному стилі: трон для принца і принцеси, дичина на столах, офіціанти в тематичних костюмах.

А Марина і Костя з Білої Церкви впевнені: жодне весілля не запам'ятається, якщо на ньому не править Сонце. І закотили...помаранчеве весілля! Спокійно, нічого спільного з революцією та виборами не було!

Переконайтеся самі - в четвер о 20:15 на 1+1