5 серіалів «1+1», які ви могли пропустити в 2016 році

5 найкращих серіалів 1+1: комедії, драми та історичні фільми
1plus1.ua

Комедії, мелодрами та історичні серіали, які варто переглянути перед Новим роком.

Поделиться:

Що подарувати на Новий рік: 10 універсальних ідей, які підійдуть кожномуДля тих, хто вже склав святкове меню, креативно прикрасив ялинку та навіть приготував подарунки для рідних і друзів – хороша можливість розслабитися та переглянути найкращі серіали 1+1, які ви могли пропустити.

Улюблені комедії, мелодрами та історичні серіали, які варто переглянути в останні дні 2016 року.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Що 1+1 покаже на Новий рік і свята

Комедія «Село на мільйон» на «1+1» стала найбільш рейтинговим серіалом осеніСЕЛО НА МІЛЬЙОН

За сюжетом троє кузенів Катя, Коля і Тимур отримують у спадок від свого дідуся Юхима Кібця мільйон євро, але з однією умовою – вони повинні переїхати у село на Західній Україні і прожити там рік. Вони не можуть залишати його більше, ніж на 24 години.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Тест: Ким би ви були у селі

Якщо ніхто зі спадкоємців не протримається в селі весь цей час, гроші перейдуть громаді в розпорядження сільського голови Івана. Дізнавшись про це, його опонент Гарбуз має намір ще активніше боротися за владу.

Головні ролі в комедії «Село на мільйон» виконують Дмитро Сова, Анна Кошмал, Костянтин Войтенко, Євген Капорін, Наталія Сумська та Юрій Горбунов.

Зауважимо, що перша серія «Села на мільйон» набрала понад мільйон переглядів.

Дивіться «Село на мільйон» – перша серія онлайн:

ОСТАННІЙ МОСКАЛЬ. Судний день

Другий сезон українського серіалу, в якому здригнуться Карпати – їх чекає скандальне повернення блудного гуцула, брата Івана і батька Валери – Дмитра Петрука. Заповзятливий олігарх, заручившись підтримкою брата, планує побудувати в Великих Вуйках сучасний мегапрубутковий курорт «Вуйковель».

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Юрій Горбунов і Ольга Сумська прикрасили обкладинку "Отдохни"

Правда, для побудови доведеться зрівняти з землею все село... Приголомшені таким поворотом жителі об'єднуються проти варварського бізнес-плану, але ульдозери вже рушили з місця.

Головні ролі у серіалі виконали Ігор Скрипко, Юрій Горбунов, Володимир Горянський і Галина Безрук.

Дивіться «Останній москаль. Судний день» – перша серія онлайн:

ЦЕНТРАЛЬНА ЛІКАРНЯ

У центральну лікарню провінційного міста, де одним із провідних лікарів-хірургів працює молода, красива та вольова жінка Маргарита Сергіївна, приїздить талановитий лікар-хірург Рустам. Маргариту і Рустама пов’язує давній роман ще зі студентських часів. Почуття між давніми закоханими спалахують із новою силою. Маргарита Сергіївна опиняється перед непростим вибором – пробачити чи ні кохання свого життя. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 1+1 покаже другий сезон серіалу «Центральна лікарня»

Центральна лікарня – серіал про людські взаємини, про те, як люди йдуть від свого кохання, а згодом намагаються його повернути, про вибір жінки та її вміння прощати. Медична проблематика служить обрамленням, що показує, як люди проявляють себе у складних обставинах, адже лікарня – те місце, де трагічне переплітається з героїчним, а кохання, самопожертва та біль втрати розкриті через призму людських доль.

Головні ролі у серіалі виконали Ольга Гришина, Ахтем Сеітаблаєв, Марк Дробот і Станіслав Боклан.

Дивіться «Центральна лікарня» – перша серія онлайн:

Мелодрама «Катерина» стала найбільш рейтинговим художнім фільмом вихіднихКАТЕРИНА

Дії в чотири серійній мелодрамі відбуваються в мальовничому селі Шуляки на Черкащині, де в сім'ї консервативних педагогів підростає дочка Катерина. За сюжетом туди на натурні зйомки історичної картини приїжджає столична знімальна група. Катя без пам'яті закохується у відомого актора Олексія Красильникова, і це змінює не тільки її життя, але і життя всіх, хто оточує дівчину.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 5 фактів про серіал «Катерина»

Головні ролі у мелодрамі виконали Валерія Ходос, Марк Дробот, Ольга Гришина, Наталія Сумська, Анатолій Хостікоєв, Дмитро Сова.

Дивіться «Катерина» – перша серія онлайн:

Роман «Століття Якова» вийде друком у кінообкладинціСТОЛІТТЯ ЯКОВА

В основі сюжету – історія України очима волинського селянина-довгожителя Якова Меха. Ще з дитинства він був закоханий в Уляну, проте незважаючи на взаємність почуттів, батьки видали її заміж за хлопця із заможної родини. Не в силах змінити що-небудь, Яків їде з села.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Драма «Століття Якова» успішно пройшла на 1+1 і спричинила дискусію у суспільстві

Він вступає до Війська Польського та зустрічає польську шляхтянку Зосю… У його долі – війни, полон і втрата близьких, але її головний підсумок – збереження людяності і здатності любити.

Яків проти своєї волі був втягнутим в історичні конфлікти. Він не рве на собі сорочку та не намагається щось комусь довести. Яків просто хоче створити сім'ю, виховувати дітей і працювати на своїй землі, але обставини не дають це зробити, – каже режисер проекту Бата Недич.

Зауважимо, що кінокритики позитивно оцінили драму каналу 1+1 «Століття Якова».

Дивіться «Століття Якова» – перша серія онлайн:

Нагадаємо, що нещодавно 1plus1.ua писав про 9 найкращих новорічних фільмів.

Новости по теме