7 маловідомих фактів із життя акторів "Кварталу-95"

7 маловідомих фактів із життя акторів "Кварталу-95"

Цього року найпопулярніша гумористична студія відзначає 10-річчя! 

Поделиться:

Цього року "Квартал 95" відзначає 10-річчя! Актори гумористичної студії і досі не цілком вірять у те, що їм, вихідцям із маленького Кривого Рогу,  вдалося досягнути такого грандіозного успіху. Десятки разів коміки могли піти різними шляхами, однак доля щоразу вирішувала, що людям, які вміють дарувати усмішки, варто бути разом.

До свого першого великого ювілею гумористи зняли документальний серіал "Квартал і його команда", у якому розповіли про те, що ще ніхто й ніколи не чув. До вашої уваги найцікавіші факти із "докварталівського життя" акторів.

1. Олена Кравець була вболівальницею команди "Запоріжжя-Кривий Ріг-Транзит" і мала за щастя вийти на сцену у її складі.

2. Олександр Пікалов працював двірником у Будинку піонерів, щоб мати доступ до репетиційної зали стему "Безпризорник", у якому грав разом із Володимиром Зеленським. Пізніше Олександр вступив до гірського-рудного вишу на факультет механіки, аби потрапити до команди КВК "Криворізька шпана", яка функціонувала при тому навчальному закладі.

3. Юрій Крапов із золотою медаллю закінчив суворовське училище, працював оператором у фотостудії і електриком у шахті.  А ще вони з Юрієм Корявченковим  навчалися на одному факультеті та грали разом у стемі.

4. Юрій Корявченков планував стати лікарем, працював у хірургічному відділенні санітаром, але з майбутнім медика не склалося.

5. Володимир Зеленський перший клас закінчив у Монголії, а потім разом із сім'єю повернувся до рідного Кривого Рогу. Майбутній шоумен ніколи не знав на відмінно математики, за що його сварив тато кібернетик.  Хлопцю краще давалися гуманітарні науки: він мріяв стати дипломатом, але потім пішов навчатися на юриста.

6. Уже в дитинстві Володимир Зеленський розмовляв басом, через що спочатку комплексував, а потім тішився, адже збагнув, що це його козир.

7. У команді "Запоріжжя-Кривий Ріг-Транзит" Зеленський ставив танці й лише згодом виборов місце провідного актора.

Більше про минуле акторів "Кварталу-95" дізнавайтеся у відео:

Другу серію проекту "Квартал і його команда" можна переглянути тут.