7 найкращих книг за версією тренера Голос країни 6 Потапа

Що почитати на вихідних: Найкращі книги за версією Потапа
1plus1.ua

Співак і продюсер Потап назвав книги, які змінили його життя.

Поделиться:

Відомий співак, продюсер і зірковий тренер музичного шоу Голос країни Потап розповів knigolove, які книги його надихають. Серед найулюбленіших видань співака – детективи, містика та бізнес-література.

ПРОВАЛЛЯ І МАЯТНИК. Едгар По

Розповідь ведеться від чоловіка, який пережив тортури і муки Інквізиції в іспанській в'язниці. Герой розповіді був засуджений за злочин і пізнав жорстоких тортур. Світ творів Едгара По вигадливий і водночас вишуканий. Його закони підпорядковуються не загальноприйнятій логіці, а лише грі уяви.

Це моє улюблене оповідання відомого американського письменника Едгара Алана По, засновника детективу, – каже Потап.

ГОЛОДНІ ІГРИ. Сьюзан Колінз

Трилогія американської письменниці Сюзанни Коллінз розповідає історію про шістнадцятирічну Катніс Евердін, яка змушена брати участь у так званих Голодних іграх – змаганнях на виживання. Кожна з книжок трилогії стала бестселером.

Читайте також: Олімпійські ігри 2016: Які книги надихайють чемпіонку світу з художньої гімнастики Ганну Різатдінову

ДЗЕН І МИСТЕЦТВО ДОГЛЯДУ ЗА МОТОЦИКЛОМ. Роберт Пірсіг

Унікальна робота Роберта Пірсіга, який відродив у другій половині XX століття жанр філософського роману-подорожі.

Основна тема книжки: як поєднати суто раціоналістичну, технологізовану реальність нашого часу з суто ідеалістичним творчим началом? – розповідає співак.

ВПЛИВАЙ! 7 ЗАПОВІДЕЙ ЛІДЕРА. Іцхак Пінтосевич

Іцхак Пінтосевич займає друге місце в рейтингу Міжнародної асоціації професіоналів розвитку особистості. У цій книжці-тренінгу чоловік не тільки ділиться своїм досвідом роботи з лідерами – він зібрав всі найпотужніші інструменти і стратегії впливу останніх років.

ДИВНА ДІВЧИНКА, ЯКА ЗАКОХАЛАСЬ У МОЗОК. Венді Сузукі

Відома на весь світ нейробіолог Венді Сузукі прокинулася одного ранку та зрозуміла, що за великим рахунком вона – невдаха. Це сталося після використання авторської методики фізичних вправ, що здатні не тільки змінити зовнішній вигляд, але й хід думок.

У книжці представлені практичні поради, які втілюють у собі центральні нейробіологічні концепції, – каже тренер Голос країни.

ІНФЕРНО. Ден Браун

В основі сюжету – нові пригоди професора з Гарварду Роберта Ленгдона, вже відомого читачам за романами «Янголи й демони», «Код Да Вінчі» та «Втрачений символ». Події в «Інферно» розгортаються стрімко: професор Ленгтон вступає у інтелектуальний двобій з геніальним вченим – генетиком, що залишив йому послання, у розділі «Пекло» містичного роману «Божественна комедія» Данте.

ВОЛОДИМИР ВИСОЦЬКИЙ. ПІСНІ. ВІРШІ. Володимир Висоцький

 

У цій книжці ви знайдете найкращі поетичні твори Висоцького, – стверджує Потап.

Нагадаємо, що нещодавно ведуча програми Сніданок. Вихідний Валентина Хамайко розповіла про свої улюблені книжки.

Новости по теме