Аби приїхати на "відбір наосліп", Михайло Мирка продав ноутбук

Аби приїхати на "відбір наосліп", Михайло Мирка продав ноутбук

Учасник "Голосу країни" розповів, хто його надихнув прийти на проект

Поделиться:

Уже цієї неділі о 21.00 глядачі "1+1" почують півфіналістів "Голосу країни. Перезавантаження". Учасники співочого шоу понад усе прагнуть виправдати довіру своїх наставників і прихильників, які не шкодують для них ні голосів, ні слів підтримки. По-особливому до своїх слухачів, зокрема в рідному селі, ставиться підопічний Тамари Гвердцителі Михайло Мирка. Адже свого часу саме вони відрядили його на "Голос країни".

"Я би сам ніколи не наважився прийти на проект.  Мене багато людей запитували, чому я співаю по весіллях і сказали, що хочуть бачити мене на великій сцені. Вони надали мені впевненості. Я дуже вдячний за їхні голоси і за їхню підтримку", - під час онлайн-конференції на сайті "1+1" розповів Михайло.

Спробувати сили в шоу Мирці не завадили навіть фінансові труднощі.

"Щоб поїхати до Києва, я продав свій ноутбук, я ж не знав столиці й мені треба були гроші на дорогу, на таксі… Я не хотів брати грошей у батьків. Вони взагалі не знали, що  я їду на кастинг. Я подзвонив мамі тільки коли пройшов відбір: у неї був легкий шок. Батьки мною дуже пишаються", - сказав Михайло й зізнався, що коли бачить мамині сльози, не може стримувати свої.

"На мене останнім часом нахлинає… Певно, мене змінив "Голос країни", адже коли отримуєш один шанс із тисячі, сприймаєш світ інакше, починаєш цінувати все…" - сказав Мирка.

Про стосунки Михайла з конкурентами, співпрацю з наставницею дізнавайтеся тут:

Яку пісню хлопець виконає у півфіналі й чи вдасться йому знову здобути прихильність глядачів, побачимо в неділю у "Голосі країни. Перезавантаження".