Ахтем Сеітаблаєв розповів, як ставиться до артистів, які виступають у Криму

Ахтем Сеітаблаєв розповів, як ставиться до артистів, які виступають у Криму

Ахтем Сеітаблаєв розповів про блокаду Криму

Поделиться:

Сьогодні, 20 січня, у день Автономної Республіки Крим, кримський татарин і ведучий програми "Хоробрі серця" на "2+2" Ахтем Сеітаблаєв завітав до "Сніданку з "1+1". У студії ранкового шоу відомий актор, режисер і народний артист АР Крим зізнався, що підтримує блокаду півострова.

"Багато з моїх знайомих у Криму, українців, а також просто небайдужих людей давно говорили, що вже час припинити годувати окупантів. Бо не таємниця, що 80% товару, який надходив до Криму, потрапляв не стільки до населення, скільки йшов транзитом до Краснодарського Краю. Або у великих обсягах осідав у військових частинах окупаційної армії. Тому особисто я і громадянську блокаду, і її результати оцінюю позитивно", - пояснив Ахтем. А також додав, що негативно ставиться до мандрівок чи турів окупованою територією, а також до артистів, які виступають на анексованому Росією півострові.

"Що говорити про іноземних виконавців, якщо деякі наші, українські, які живуть тут, у Києві, не відмовляють собі в задоволенні їздити заробляти чи світитися у Криму.

Я не бажаю нікому відчувати те, що відчувають люди, які вимушені були виїхати з Криму і Донбасу. І, якщо говорити чесно, існує велика проблема в тому, що значна частина нашого суспільства живе у світі, в якому немає війни", - сказав Ахтем.

Детальніше про такі теми, як заборона торгівлі з Кримом й енергетична блокада півострова дивіться у відео онлайн:

Новости по теме