Актриса з "Любові та покарання" на 1+1 на зйомках вимагала фітнес-тренера!

Актриса з "Любові та покарання" на 1+1 на зйомках вимагала фітнес-тренера!

Виконавиця ролі Ясемін у серіалі 1+1 "Любов та покарання" Нургюль Ешільчай, незважаючи на наявність чоловіка і дитини, виявилася примхливою дамою.

Поделиться:

Виконавиця ролі Ясемін у серіалі 1+1 "Любов та покарання" Нургюль Ешільчай, незважаючи на наявність чоловіка і дитини, виявилася примхливою дамою. Актриса, яка дуже популярна в Туреччині, виявила свій поганий норов на зйомках серіалу "Любов та покарання". Актриса поводилася на зйомках дуже по-зірковому і постійно вередувала: то їй подай особистого візажиста, то окремий фургончик з усіма вигодами, а то взагалі персонального фітнес-тренера!

Треба віддати належне режисерові серіалу Кудрету Сабанджі та партнеру Нургюль по майданчику Мурату Йїлдириму. Незважаючи на те, що Кудрет у Туреччині не менш популярний, ніж Нургюль, - він відомий своєю роботою над багатьма культовими турецькими мелодрамами, - режисер дуже спокійно ставився до всіх вимог актриси, просто не звертаючи на них уваги. Та й партнер Нургюль по знімальному майданчику Мурат, хоча й проводив на зйомках у товаристві дівчини цілі дні, теж був поблажливий до її примх.

"Нургюль - хороша актриса, і з нею приємно працювати", - прокоментував він журналістам свої стосунки з партнеркою по серіалу. Це й не дивно, адже від примхливої актриси страждали члени знімальної групи, які мали їй догоджати, а не Мурат.

Дивіться серіал "Любов та покарання" на 1+1 з понеділка по четвер о 20:15!