Актуальний інтернет: Кумедне відео з Гілларі Клінтон зібрало мільйон переглядів

Актуальний інтернет: Кумедне відео з Гілларі Клінтон зібрало мільйон переглядів

Справжня Гілларі Клінтон у ролі барменші на ім'я Вел поговорила про наболіле з власним двійником

Поделиться:

Вона вживає багато алкоголю, скаржиться на життя та обговорює політику за барною стійкою...  Кандидат в президенти США від демократів  Гілларі Клінтон взяла участь у популярному американському камеді-шоу.

За сценарієм, справжня Гілларі Клінтон у ролі барменші на ім'я Вел поговорила про наболіле з власним двійником, якого зіграла актриса Кейт МакКіннтон. 

Жінки поскаржилися одна одній на життя та, звісно ж, не оминули тему політики. А саме жартома "проїхалася" по опоненту Клінтон у передвиборчих перегонах Дональду Трампу.  Скопіювавши його популярну фразу з приводу гей-шлюбів: "Ей, ви всі невдахи".

Також в цьому скетчі епізодично з'являється персонаж, що втілив Білла Клінтона. Побачивши одразу двох Гілларі, він не приховував шоку та здивування.

"О, Боже! Вони розмножуються", - злякався Білл.

А закінчується епізод тим, що несправжня Гілларі розуміє: насправді не було ніякого бармена. А вона, вочевидь, просто відверто напилася.

Скетч за участю Гілларі Клінтон в мережі подивилися вже понад мільйон й двісті тисяч людей. Детальніше - в "Актуальному інтернеті" онлайн: