Алессандро Сафіна і Ніна Матвієнко стануть обличчями нового проекту 1+1 "Битва хорів"

Алессандро Сафіна і  Ніна Матвієнко стануть обличчями нового проекту 1+1 "Битва хорів"

На сцені "Битви хорів" змагатимуться унікальні хори. До перемоги їх поведуть вісім легендарних наставників та трійка неперевершених суддів, авторитетна думка яких поза жодними сумнівами!

Поделиться:

Телеканал 1+1 готує грандіозний вокальний проект за участю зірок зі світовим ім'ям. Шоу кардинально змінить уявлення українців про хоровий спів та змусить всю Україну співати в унісон. На сцені "Битви хорів" змагатимуться унікальні хори. До перемоги їх поведуть вісім легендарних наставників, кожен з яких понад усе хоче стати переможцем та допомогти своєму колективу отримати суперприз, який допоки тримається в таємниці. В прямому ефірі до проекту долучиться трійка неперевершених суддів, авторитетна думка яких поза жодними сумнівами!

На цей момент, затамувавши подих, чекала вся Україна... Одним з наставників "Битви хорів" став легендарний тенор, золотий голос століття, оперний та естрадний співак і просто справжній італієць – Алессандро Сафіна! Серед його фанатів Елтон Джон, Дженіфер Лопес та королева Великобританії. Заради проекту "Битва хорів" Сафіна переніс своє світове турне та вже готується до візиту в одне з українських міст, в якому збере унікальний хор світового рівня!

Прийшов час привідкрити завісу й стосовно суддів проекту! Прекрасну половину суворого журі представлятиме неперевершена співачка, жінка-легенда, з якою асоціюється ціла епоха, народна артистка України - Ніна Матвієнко! Ніна Митрофанівна ніколи не брала участі в жодному з подібних шоу, проте "Битва хорів" настільки її полонила, що вона з радістю приєдналася до команди проекту. Повірте, такою Ніну Матвієнко ви досі ніколи не бачили!

В якому саме місті Сафіна збере унікальний хор та хто з зірок стане наставниками і суддями "Битви хорів" – стане відомо зовсім скоро! Наразі телеканал 1+1 напружено готується до маштабних кастингів "Битви хорів". Міста та розклад доборів з'являться на сайті 1+1 найближчого тижня.

"Битва хорів" - українська версія мега-популярного формату Clash of the Choirs, який дебютував на каналі NBC у 2007 році та надихнув американців на створення культового телевізійного серіалу "Glee". Шоу миттєво завоювало серця глядачів - на сьогоднішній день формат адаптований у 15 країнах світу, серед яких Франція, Британія, Польща, Данія, Швеція.

Для 1+1 шоу вироблятиме компанія Sister's Production.