Алла Мазур розповіла, як вибирала школу для сина

Алла Мазур розповіла, як вибирала школу для сина

Ведуча "ТСН. Тиждень" поділилася власним досвідом

Поделиться:

Напередодні 1 вересня всі матусі країни хвилюються, чи гарну школу вони вибрали для своєї дитини. Власним досвідом з "КП-Україна" поділилися і відомі матусі. Так, ведуча "ТСН. Тиждень"  Алла Мазур зізнається: шукала для свого сина Артема місце, де хотіла б вчитися сама.

"Найбільше цікавили два моменти: кількість учнів у класі і можливість поєднати підготовку мовну і математичну. Оскільки вільна англійська - це вже must have сучасного українця. Ну а техніка і математика захоплюють Артема більше, ніж науки гуманітарні", - розповідає телеведуча. - Таку школу з 20-річним досвідом роботи ми знайшли на Солом'янці - колись робили сюжет про неї для "ТСН. Тиждень". У них йдуть паралельно дві іноземні. Окрім англійської, німецька або французька - зараз з сином радимося. І дуже мене тішить, що математику там вчать за посиленою програмою "Росток" - вчителі кажуть, вона закладає хорошу базу. Артем вже досить легко складає і віднімає в межах сотні, замахується і на тисячі".

За словами Алли Мазур, тести в школі її син досить легко склав ще в минулому році. Але йти в перший клас вирішили все-таки з семи років:

"З підготовкою до школи синові пощастило: паралельно з нашим чудовим садком "Мандаринка" він з трьох років займався у педагога, яка стала вже просто легендою в нашому районі. За її порадою Тема захопився і хокеєм. Тепер ось вирішуємо проблему: як поєднати шкільний графік з тренуваннями і бажанням бувати ще в басейні. Обов'язковою для всіх форми в нашій школі немає. І, до мого великого задоволення, легко вирішилося питання, чи потрібен дитині мобільний. Сюди будь гаджети приносити заборонено. З комп'ютерами діти зможуть попрацювати під час уроки. Ну а зателефонувати мамі можна за телефоном стаціонарного. Так що випендрьожа "чий айфон крутіше" тут, сподіваюся, не буде".