Алла Мазур та Наталя Мосейчук заслужили довіру українців

Алла Мазур та Наталя Мосейчук заслужили довіру українців

"КП в Украине" провела опитування серед читачів, щоб дізнатися, кому з ведучих новинних програм вірять українці.

Поделиться:

Сайт "КП в Украине" провів опитування серед читачів, щоб з'ясувати, кому з ведучих новинних програм українці довіряють найбільше. До трійки лідерів з досить великим відривом від інших потрапили ведуча "ТСН. Тиждень" Алла Мазур та ведуча "ТСН" Наталія Мосейчук.

"Довіра до телеведучого - це довіра до програми, яку він представляє, - зазначає Алла Мазур. - Програму "ТСН. Тиждень" створює команда дорослих, талановитих, розумних людей, які добре знають ціну кожному слову і кожному кадру в телеефірі. Ми прагнемо бути об'єктивними, переконливими, виваженими і максимально чесними перед собою і своїми глядачами. Ця позиція - найкращий шлях до розуму і серця: і в часи миру, і в дні війни".

Наталія Мосейчук зізналася, що не очікувала потрапити до такого рейтингу:
"Не тому, що не гідна. А тому, що була впевнена в тому, що війна відсуне всі рейтинги, конкурси, "червоні доріжки" і "топи" на задній план. Завжди наполягаю на тому, що я людина не публічна. І година "ТСН" з моєю участю щовечора не рахується. Але, підозрюю, телеглядачам я за останній рік стала дуже близькою. І вони - мені. З того часу, як до нас прийшла біда. Я щиро входила в кожен дім киянина, донеччанина, одесита, харків'янина - без підступу і задньої думки, без зла і користі. В трагедіях, про які я розповіла за цей рік в "ТСН", я залишила частину і свого серця. Думаю, саме спільний біль зблизив нас - мене і глядачів".

Новости по теме