Анатоліч став Роббі Вільямсом, а напарниця Сенічкіна б'ється

Анатоліч став Роббі Вільямсом, а напарниця Сенічкіна б'ється

"Сніданок з 1+1" повернувся в ефір після літніх канікул. Сезон відкрили Руслан Сенічкін разом з новою напарницею Людмилою Барбір.

Поделиться:

Ранкове шоу "Сніданок з 1+1" у понеділок 19 серпня повернулося в ефір після літніх канікул. Сезон відкрили Руслан Сенічкін разом з новою телеподругою Людмилою Барбір.

Після прем'єрного ефіру уся команда ведучих зустілася з журналістами різних ЗМІ, щоб нарешті відкрити таємниці нового сезону.

Вже перший сюрприз змусив журналістів сповзати по стінці від сміху.

"Ми відпочивали і економили, - помпезно промовив Руслан Сенічкін. - А тому запросили до вас справжню світову зірку!"

І тут у студії з'явився Анатолій Анатоліч в образі Роббі Вільямса.

Як потім пояснив Анатоліч - концерт Роббі Вільямса, на який він спеціально їздив до Німеччини, для нього найяскравіша подія літа.

Виявилося, саме за яскраві знахідки і любить команду "Сніданку з 1+1"продюсер Юлія Жмакіна.

"Ми запропонували один з найсильніших складів ведучих не лише ранкових ефірів, - сказала Юлія Жмакіна. - Це дорослі виважені люди з яскравим внутрішним світом, яким є що сказати глядачу"

"Люда, наприклад, вміє битися. Причому дуже серйозно!" - розсекретив хоббі нової колеги Анатоліч.

Людмила Барбір зізналася, що справді займається айкідо і айкідзю.

"Чорного пояса поки що не маю. Але працюю над цим", - підтвердила Людмила.

Дзвінок щодо роботи у "Сніданку з 1+1" Людмила отримала у день народження сина.

"Я була впевнена, що мені зателефонують саме в цей день, - розповідає нова ведуча. - Було таке передчуття. Кульки, свято і тут дзвінок, що я серед головних претендентів! Я дуже хотіла потрапити саме на 1+1 у "Сніданок". Це для мене подія номер один у цьому році".

Барбір - актриса, сьогодні був її перший прямий ефір на телебаченні. Прокинулася Людмила о 3:50 ранку, а вже о 5:00 була в студії. Каже, що доки йшли сюжети, постійно питала Руслана Сенічкіна, чи правильно все робить.

Тим часом Марічка Падалко в очікуванні рішення, хто тепер разом з нею вестиме ранкові випуски ТСН замість Марини Леончук.

"Хто буде ще, ви дізнаєтеся хитрим способом", - пообіцяли Марічка разом з продюсером "Сніданку з 1+1".

Водночас з'ясувалося, що Марину Леончук досить довго відривали від ТСН.

"Я справді важко погоджувалася на перехід, тому що мені здавалося, що я абсолютно інформаційна ведуча. Але в середині я все ж залишаюся дитиною, яка любить веселитися і здатна на неймовірні вчинки", - запевнила Марина Леончук.

Окрім нових ведучих "Сніданок з 1+1" підготував і інші сюрпризи.

"Зміни не будуть радикальними, але ви їх помітите!" - запевняє продюсер "Сніданку з 1+1".

Оновлення торкнеться фірмової рубрики про подорожі. "Мій путівник" буде багато розповідати про міста за кордоном, та ще більше - про цікаві місця України. Наприклад, сніданківці розкопали на карті України села під назвою Париж, Берлін і Прага, а ще запропонували глядачам самим проводити екскурсії для сюжетів.

Руслан Сенічкін продовжить куховарити, бо вже "зрісся з кулінарією". Однак тепер окрім рецептів, він ще буде тестувати всілякі кухонні гаджети.

А головний сюрприз нового "Сніданку" - це рубрика "Казка у реальному житті". Саме у ній Камалія найближчим часом відкриє свою головну таємницю - як їй вдалося закохати у себе мільярдера Мохаммада Захура.