Анатолій Анатоліч на своєму концерті розчулив слухачів до сліз

Анатолій Анатоліч на своєму концерті розчулив слухачів до сліз

Ведучий зібрав близько тисячі книжок для маленьких пацієнтів Охматдиту.

Поделиться:

Гурт "Правила Граматики" на чолі з фронтменом, телеведучим Анатолієм Анатолічем, провели благодійний "Великий класний концерт", на якому зібрали українські книги для дітей лікарні ОХМАТДИТ і кошти на купівлю підручників для школярів із сімей переселенців.

В столичному клубі "Саribbean Club" відбувся "Великий класний концерт" групи "Правила граматики". Лідером і засновником гурту є ведучий "Сніданку з 1+1" Анатолій Анатоліч. "Правила граматики" провели сольний концерт під девізом "+1 книга". Головним посилом заходу став збір книг для дітей лікарні ОХМАТДИТ та коштів на купівлю підручників для школярів із сімей переселенців. Доброчинний намір музикантів підтримав кожен гість, і до початку концерту було зібрано близько тисячі примірників дитячої української літератури. До ініціативи також долучився книжковий інтернет-магазин http://www.yakaboo.ua/

Серед гостей заходу були телеведучі Марина Леончук, Дмитро Комаров, Лідія Таран, Людмила Барбір, Руслан Сенічкін, Денис Христов, Микита Добринін, Даша Малахова, продюсер Нателла Крапівіна, дизайнери Серж Смолін, Олена Бернацька, Вероніка Веро, засновник "UFW" Ірина Данилевська, генеральний продюсер "UFW" Володимир Нечипорук, режисер Олександр Філатович, співачки Ольга Цибульська, Анна Добриднєва, шеф-кухар Вінченцо Барба, стиліст Ольга Слонь, актриса Олена Лавренюк, радіоведуча Ганна Свірідова, хореографи Андрій Цар, Олександр Лєщєнко, мультиартист MONATIK, комерційний директор "1+1 media" Валерій Варениця, творча група "Сніданку з "1+1" та безліч друзів.

Магічна атмосфера панувала цього вечора. На сцені відбувався справжній симбіоз авторських філософських віршів і роздумів Анатолія Анатоліча. Для багатьох гостей він і гурт "Правила граматики" стали музичним відкриттям. Анатолій Анатоліч здивував емоційним дуетом з MONATIK, романтичною піснею з TashaG (Наталія Гордієнко), співав з Романом Стоколосом, Русланом Сенічкіним та читав вірші Ліни Костенко в дуеті з Дашею Медовою. Одним з найбільш зворушливих моментів стало виконання Анатолічем авторської пісні, присвяченої найкращому другові, що нещодавно пішов з життя, відомому радіоведучому Сергію Галібіну.