Анатолій Анатоліч розказав про заробітки на корпоративах

Анатолій Анатоліч розказав про заробітки на корпоративах

Анатолій Анатоліч з вершин чималого досвіду роботи на корпоративах розкрив усі таємниці цього бізнесу.

Поделиться:

Ведучий "Сніданку з 1+1" Анатолій Анатоліч, який має чималий досвід роботи на корпоративах, розкрив усі таємниці цього бізнесу. Так виступ LOBODA або Пономарьова буде коштувати від 20 000 доларів, а Наталі з піснею "О Боже, какой мужчина" колесить по корпоративах за 20 тисяч євро.

Про це Анатолій Анатоліч написав у своїй статті для газети "Комсомольская правда в Украине". Він день попрацював її зірковим репортером, після чого у друк вийшов його не менш зірковий матеріал.

"Вихід альбому для артиста справа витратна і збиткова, тому виступи перед людьми, які жують - наше все", - запевнив Анатоліч.

А ще він поділився власним досвідом.

"На останньому заході в одній з європейських столиць разом зі мною працювали "Бі-2", "Квест Пістолс", Поліна Гагаріна, Kazaky. Бюджет подібного свята, з переїздами, проживанням, артистами, за моїми підрахунками, - близько мільйона доларів", - написав Анатолій Анатоліч.

Нагадаємо, саме Анатолій Анатоліч стане тамадою на весіллі Соломії Вітвіцької. Про це ведуча "ТСН. Особливе" повідомила на своїй сторінці у соцмережі.