Анатолій Анатоліч розповів про свою кар'єру й дав пораду донецьким студентам-журналістам

Анатолій Анатоліч розповів про свою кар'єру й дав пораду донецьким студентам-журналістам

Ведучий переконаний: аби досягнути успіху потрібно серйозно працювати. Однак часом зусиль і унікальних здібностей замало. 

Поделиться:

Зірка "Сніданку з "1+1" Анатолій Анатоліч прийшов на телебачення з радіо. Ведучий переконаний: аби досягнути успіху потрібно серйозно працювати. Однак часом зусиль і унікальних здібностей замало.  Анатоліч розповів донецьким студентам-журналістам, що у його кар'єрі важливу роль зіграв не тільки талант, а й талан, пише news.donnu.edu.ua.

"Я приїхав до Києва влаштовуватися на іншу радіостанцію, де на мене вже чекали. Ввечері святкуємо з другом моє прибуття до столиці. А рано-вранці двінок: "Приїжджай, тут потрібен ведучий на "ХИТ-FM!" І ось я вже незрозуміло, яким чином записую підводки про Девіда Бекхема. Не знаю, що в них побачили, але я пройшов кастинг. І потрапив у "Happy Ранок" - головне ранкове радіошоу країни", - розповів ведучий "Сніданку з "1+1".

Як виявилося, на "Голос країни" Анатолій теж потрапив завдяки щасливому випадку. Коли відео з кастингу Анатоліча показували гендиректору "1+1", кудись  зник звук. І ведучим редруму його призначили тільки на основі відеоряду.

А от до "Сніданку з "1+1" Анатолія взяли не одразу. Проте фортуна швидко усвідомила свою помилку й дала Анатолічу перепустку до ранкового шоу.

"Я мріяв працювати зі сніданківцями. Пам'ятаю, як після "Голосу країни" роговорився з продюсером "Сніданку": "Ми шукаємо ведучого". – "Круто, я би хотів спробуватися!" - "Ти надто молодий". Це було весною. А взимку мене запросили на кастинг.

Як би Анатолічу не таланило, він не припиняв працювати над собою. До прикладу, активно худнув, аби потрапити на телебачення.

Ведучий "Сніданку з "1+1" не проґавив свого шансу й радить молодим колегам хапатися за кожну можливість здійснити свою мрію.

"Ніколи не стійте на місці! Це така професія, коли зусібіч наступають більш молоді й талановиті. Тільки зупиняєшся… і одразу скочуєшся донизу. Тому, друзі, вперед!" - звернувся до студентів Анатоліч.