Анатолій Анатоліч став поліцейським (ВІДЕО)

Анатолій Анатоліч став поліцейським (ВІДЕО)

У Театрі ім. Франка відбулася довгоочікувана прем'єра.

Поделиться:

У Театрі імені Франка відбулася довгоочікувана прем'єра.

Вистава "Гостя" за повістю Імануїла Шмідта вперше поставлена українською мовою. За сюжетом дія вистави відбувається у Франції в квартирі головної героїні Оділь. В один прекрасний день успішна журналістка, зауважує, що в її квартирі з'являється літня жінка. Дівчина викликає поліцію, намагається зрозуміти, хто ця особа. Але крім Оділь ніхто не бачить цю даму. З того дня життя дівчини перевертається з ніг на голову. 

На авансцені актриси Олена Лавренюк, Лариса Руснак та ведучий "1+1" Ахтем Сеїтаблаєв. Саме через нього прем'єра вистави затягнулася  - чекали, коли він звільниться зі зйомок, адже у головній ролі режисер бачив лише його.

Поруч із досвідченими акторами дебютант - наш Анатолій Анатоліч. Це перша робота у театрі ведучого "Сніданку з 1+1", але точно не остання. Цього разу він зіграв поліцейського, хоча мріє про роль злочинця.

"В цілому задоволений грою. Дуже вдячний колегам по сцені і для мене велика честь вперше грати на сцені з такими великими акторами. За лаштунками чудова атмосфера всі один одного підтримували. На майбутнє, звичайно для мене пріоритет моя телевізійна робота. Проте якщо у мене буде час і змога, я б з радістю погодився випробувати пропозицію пограти в театр. Спасибі колегам по сцені, і окрема подяка за довіру режисерці Каті Степанкової і продюсеру Нонні Кондрашовій" - прокоментував Анатоліч Анатоліч.

Підтримати колег по екрану прийшли зіркові гості каналу "1+1" Марина Леончук, Дмитро Комаров  та  Людмила Барбір. Як відомо, вона освітою акторка та має за плечима має досить серйозний досвід акторської роботи, як у театрі так і у великому кіно.

"На мою думку, мій колега, дуже гармонійно виглядав у цій ролі. Хоч вона і невелика, але для нього підібрана ідеально. Почуття гумору який він має допомогло з легкістю вжитися в образ поліцейського. Дебют пройшов успішно і вважаю, що в майбутньому треба продовжувати розвивати себе, як актора", - розказала Людмила Барбір

Серед гостей допрем'єрного показу також були: Олександр Пономарьов, Катя Осадча, Марія Бурмака, Ірина Данилевська. Виставу можна буде побачити у всіх містах України, проте дати поки не називають.

Подробиці про виставу та перший театральний досвід дивіться у спеціальному сюжеті "Сніданку з 1+1".