Анатолій Єрема розповів, які новинки чекають на глядачів 1+1 у 2014 році

Анатолій Єрема розповів, які новинки чекають на глядачів 1+1 у 2014 році

Головний продюсер розважальних програм 1+1 Анатолій Єрема розповів в студії "Сніданку", які новинки на глядачів чекають у 2014 році.

Поделиться:

Головний продюсер розважальних програм 1+1 Анатолій Єрема розповів в студії "Сніданку", які новинки на глядачів чекають у 2014 році.

Суддя вокального шоу "Битва хорів", розповів, що у півфіналі та фіналі, який відбудеться 5 січня на глядачів чекає багато приємних сюрпризів, і найголовніше, визначення переможців!

Але давати прогнози Анатолій Єрема не береться, каже передбачити перемогу неможливо, адже лишилися тільки найсильніші колективи, і вгадати, як вони виступлять, не можна.

"Є сильні колективи, які в одному ефірі можуть виступити і отримати всі десятки, а на іншому просто провалитися", - каже він.

Та найголовніше, що переможця визначать самі глядачі шляхом смс-голосування в прямому ефірі під час фінального концерту.

Найгучнішим проектом наступного сезону, за словами Єреми стане "Голос країни". В нього вкладені всі сили, а головне маса креативних ідей.

"Він у нас іде під слоганом "перезавантаження". В чому перезавантаження? Є якісь такі красиві речі, можливо непомітні відразу, але в кінцевому підсумку вони впливають на якість проекту. Це вже має бути вищий рівень голосів і виконавців". Однією з новинок, каже продюсер, є абсолютно оновлений склад тренерів "Голосу країни-4".

"Трьох тренерів вже оголосили. Сергій Лазарєв, Ані Лорак і Тамара Гвердцителі – це вже підтверджені тренери. Четвертого тренера обрали глядачі і він про це знає. Його відповіді ще чекаємо", - розповідає Анатолій Єрема, натякаючи на Святослава Вакарчука.

А нещодавно стало відомо, що ведучою "Голосу країни. Перезавантаження" стане Ольга Фреймут, яка тепер невід'ємна частинка команди 1+1.

Також в новому році на глядачів чекає 9-й сезон "Міняю жінку", який вже знімається. І цей сезон, Єрема запевняє, буде унікальним, порівнюючи його з "добре витриманим вином", що з роками стає добірнішим і якіснішим.

Чекайте в новому році нові випуски улюблених програм, і залишайтеся з 1+1.