Андрій Алферов став модератором Літньої кіношколи в рамках ОМКФ 2015

Андрій Алферов став модератором Літньої кіношколи в рамках ОМКФ 2015

Андрій Алферов, відомий кінокритик та ведучий закритого кіноклубу "Підпільної імперії" на  "1+1",  став офіційним модератором літньої кіношколи в рамках 6-го Одеського Міжнародного кінофестивалю (ОМКФ). 

Поделиться:

Андрій Алферов, відомий кінокритик та ведучий закритого кіноклубу "Підпільної імперії" на "1+1", став офіційним модератором літньої кіношколи в рамках 6-го Одеського Міжнародного кінофестивалю (ОМКФ).

Це освітній спецпроект в рамках ОМКФ, що складався з серії майстер-класів та творчих зустрічей з метрами світової кіноіндустрії - знаменитими акторами, режисерами, сценаристами, кінознавцями і продюсерами. Ця секція фестивалю дає можливість професіоналам і аматорам кіно отримати корисні практичні знання, а також незабутній досвід живого неформального спілкування з улюбленими кіногероями.

Андрій Алферов провів майстер-класи з такими видатними кінодіячами, як Тьєррі Фремо, Марко Мюллер, Сергій Буковський, Шарунас Бартас, Срджан Драгоєвіч, Джим Шерідан, Даріуш Яблонський, Жан Лабрюн, Олексій Федорченко та Даррен Аронофскі.

"Це була яскрава для мене подія. Я, як і всі гості фестивалю, відвідував майстер-класи, і сам багато чому навчився і багато що зрозумів. Самий надлишково точний майстер-клас дав Сергій Буковський - кращий вітчизняний документаліст. Не випадково саме його обрав Стівен Спілберг для свого продюсерського проекту "Назви своє ім'я" і не випадково саме йому довірили знімати документальний фільм "Бекстейдж", про життя "Океану Ельзи" поза сценою. Майстер-клас Даррена Аронофскі взагалі буї більше схожий на рок-концерт. Фестивальні гуру - Тьєррі Фермо (директор Каннського кінофестивалю) і Марко Мюллер (директор Венеціанського кінофестивалю) показали, якими повинні бути люди, які роблять великі фестивалі. І дивлячись на них розумієш, чому Канни і Венеція - світові законодавці кінотрендів", - розповів Андрій по завершенню фестивалю.