Андрій Доманський показав своїм дітям, який він сміливий

Андрій Доманський показав своїм дітям, який він сміливий

Ведучий 1+1 поділився яскравими фото з відпустки.

Поделиться:

Ведучий 1+1 Андрій Доманський за літо встиг побувати на концерті улюблених Rush і натерпітися жаху на найвищих у Європі американських гірках. Яскравими фото з відпустки він поділився з сайтом 1+1.

Відпочинок Доманського пройшов у трьох країнах - Німеччині, Данії та Іспанії.

"В Копенгаген і Берлін їздили удвох з дружиною Марусею. А до Іспанії - з дружиною і дітьми", - розказав ведучий.

На фото видно, як турботливий тато катає Ладу, Василя і Артема по зоопарку в Барселоні та мужньо ділить з ними кабінку на височенних американських гірках.

"Це такий відомий у всьому світі парк розваг "Порт Авентура". Саме там є найбільша у Європі американська гірка, яка називається "Шамбала", - коментує фото Доманський. - Як я можу сказати, що мені було страшно?! Звичайно, ні! Я безстрашно сміявся і дивився, як інші люди з жахом чіпляються за свої життя".

На концерті легендарних Rush Андрій Доманський побував у Берліні. Квитки купив ще за півроку.

"Rush відпрацювали найскладніше 3-годинне шоу з відеоматеріалами, з піротехнікою, з живим вогнем!" - не втомлюється захоплюватися ведучий. - Привіз звідти п'ять футболок і півпам'яті телефона кліпів"

А найбільше його вразила пунктуальність світових зірок.

"Концерт був оголошений на восьму годину вечора і вже о 20:03 виступ почався. Це немислимий показник для наших зірок, які дозволяють собі запізнюватися у кращому випадку на півгодини", - ділиться враженнями Андрій Доманський.

Нагадаємо, інші ведучі 1+1 також активно подорожували літом. Так Марічка Падалко засмагала у Чорногорії, Соломія Вітвіцька заводила знайомства з піратами у Марокко, а Олексій Душка з фотоапаратом і екзотичними тваринами відривався на Шрі-Ланці.