Анна Ходоровська перемогла у шоу "Голос країни 3"

Анна Ходоровська перемогла у шоу "Голос країни 3"

У суперфіналі шоу "Голос країни. Все по-чесному" перемогла Анна Ходоровська.

Поделиться:

У суперфіналі шоу "Голос країни. Все по-чесному" перемогла Анна Ходоровська. 19-річна Аня принесла довгоочікувану перемогу своєму зірковому тренеру Олександру Пономарьову.

Для Пономарьова дівчина стала справжнім відкриттям. Аня не має музичної освіти і співом почала займатися лише незадовго до участі у "Голосі..."

Олександр Пономарьов був зірковим тренером "Голосу країни" вже втретє. І досвід допоміг йому привести юну підопічну до перемоги.

Анна Ходоровська підпише безпрецедентний контракт з телеканалом 1+1, який продюсуватиме співачку. Також дівчина отримає можливість запису на студії "Комп М'юзік", що є ліцензіатом всесвітньо відомої компанії ЕМІ.

Суперником Ані у суперфіналі був підопічний Святослава Вакарчука Отар Немсадзе.

Під час прямого ефіру стало відомо, що Вакарчук підписав з Отаром продюсерський контракт ще до початку фіналу "Голосу країни".

У фіналі "Голосу країни" голосування відбувалося за новими правилами - у три етапи.

Після першого етапу боротьбу за звання голосу країни припинив Тарас Мельник. Зазначимо, що одразу після оголошення результатів Пономарьов співав у дуеті зі своєю підопічною Анною Ходоровською пісню "Він чекає на неї". І Тіна Кароль витирала сльози.

Зірковий тренер сказала, що її розчулив саме виступ колеги. Однак було помітно, що Тіна, почувши про виліт підопічного, ледь стримувала хвилювання.

Другий етап - дует із зірковим тренером. Після нього глядачі знову проголосували, і тепер найменшу кількість голосів отримав Артем Кондратюк. Протягом цього голосування ситуація змінювалася щосекунди. За його результатами, найбільшу кількість голосів отримав Отар Немсадзе.

У суперфіналі і Ото, і Аня заспівали потужні англомовні хіти. Отар - I Belive I Can Fly, Аня  - The Winner Takes It All.

Після виступу Отара його зірковий тренер звернувся до України.

"Я би не хотів, щоб це було голосування за своїх", - сказав Вакарчук. Він підтвердив, що, не залежно від результатів "Голосу країни", Отар переїжджає до України.

"Ми з Ото підписали продюсерський контракт. Я думаю, що Україна отримає великого артиста, яким буде гордитися", - підтвердив новину Вакарчук.

Протягом вирішального голосування ситуація постійно змінювалася.

А ще цей фінал "Голосу країни" увійшов в історію тим, що на сцені у прямому ефірі виступив легендарний цирк "Дю Солей". Зірки всесвітнього масштабу показали номер зі знаменитого шоу Alegria.