Анна Ходоровська презентувала дебютний сингл "Если есть любовь…"

Анна Ходоровська презентувала дебютний сингл  "Если есть любовь…"

У День Всіх Закоханих, 14 лютого, у Києві в PRAVDA BAR відбулася довгоочікувана прем'єра нового синглу Анни Ходоровської, переможниці "Голосу країни - 3" (1+1)

Поделиться:

У День Всіх Закоханих, 14 лютого, у Києві в PRAVDA BAR відбулася довгоочікувана прем'єра нового синглу Анни Ходоровської, переможниці "Голосу країни - 3" (1+1), фіналістки Національного відбору пісенного конкурсу "Євробачення- 2014". Анна Ходоровська презентувала нову пісню "Если есть любовь...", написану композитором-хітмейкером Русланом Квінтою і поетом Віталієм Куровським спеціально для неї.

Сильний вокал тендітної виконавиці Анни Ходоровської сьогодні звучить особливо ніжно і зворушливо. Голос романтичної Ані - це голос, обраний глядачами 1+1 Голосом країни у 2013 році. "Любов врятує світ і дасть надію на Відродження. Дуже важливо для кожного самотнього серця знайти своє щастя, а для тих, у кого є друга половина - це щастя втримати. Енергія любові допомагає втілювати в життя наші найсміливіші мрії" - закликає Анна.

Анна Ходоровська зізналася: презентація пісні "Если есть любовь… " відбулася саме 14 лютого, і цей неймовірний збіг, це знак.

"Пісня "Если есть любовь…." була готова давно, - розповіла співачка. - Але ми запланували представити цю композицію шанувальникам якось особливо, оригінально, незвичайно. Готували спеціальну концертну програму, продумували номери... А потім все дуже спонтанно вирішилося! Дата 14 лютого ніби з'явилася сама собою. Пісня про велике щире кохання, тому День Святого Валентина - найкращий день для її презентації. Якщо чесно, то відтепер для мене розпочався новий хвилюючий етап у моїй творчості" .

Відомий дизайнер ANDRE TAN презентував Ані на честь музичної прем'єри червону сукню зі своєї колекції "Сходження на Олімп". Це сукня - талісман. А для дуету з Альоною Гребенюк – синю оксамитову сукню, розшиту перлинами.

З оперною зіркою Оленою Гребенюк Анна Ходоровська в дуеті виконала грандіозну італійську композицію "Ti Amero". Олена з Анею познайомилася під час підготовки до відбіркових турів "Євробачення - 2014". Тоді Олена провела для Ані майстер-клас вокалу. Наразі вони продовжують спілкуватися і будувати спільні творчі плани. Наприклад, вже у квітні 2014 року відбудеться особливий арт-проект "Про Любов", у якому вони знову будуть разом задіяні. "У Ані приголомшлива внутрішня чарівність - це така одухотвореність, енергетика. Я намагаюся глядачам нести саме це, - говорить "золоте сопрано" Олена Гребенюк. – Успішний той вокаліст, якого можна слухати з закритими очима. Все, що він висловлює голосом, ти розумієш, відчуваєш".

З перших нот цієї композиції романтичний настрій "накрив" усіх, хто був у залі. Так, ведуча "Сніданку з 1+1" Марина Леончук зізналася, що пісня навіяла спогади про те літо коли вона познайомилася з чоловіком. "Пісня неймовірно ніжна, чуттєва! Аня гідно її представила - вона дуже щира була в цій пісні, і в той же час скромна. Мені здається, це її внутрішній стан - скромність, гідність, шляхетність, - поділилася враженням Марина Леончук. - Якщо чесно, перше, що спало на думку - це наш момент знайомства з чоловіком. Це було дуже давно, 13 років тому. Але дуже приємно було опинитися в тому літі і знову пережити ту мить".

Ведучою події стала Соломія Вітвіцька. Відео-бекстейдж з концерту готує її чоловік режисер-кліпмейкер Влад Кочатков.

На сцені виступили учасники третього сезону шоу "Голос країни". Мікаель Кіладзе в дуеті з Анною Ходоровською виконав романтичну композицію "Минає день, минає ніч...", а Артем Кондратюк виконав ліричний хіт "Я небом твоїм стану". Задавав настрій ілюзіоніст-чарівник Юрій Мончак, який випустив до глядачів білого голуба.

Гості святкової презентації: олімпійський призер Ілля Кваша ведуча "Сніданку з 1+1" Марина Леончук; олімпійський призер Денис Силантьєв з дружиною Інною Силантьєвою; хореограф Сергій Костецький; продюсер Яна Прядко; головний редактор журналу "Viva!" Іванна Слабошпицька; фіналіст проекту "Голос. Діти" Микита Кіоссе і багато інших. Олександр Пономарьов, зірковий тренер Ані Ходоровської, передавав свої вітання, адже у цей день він перебував закордоном.

Анна Ходоровська. Молода і романтична українська співачка родом з міста Одеса. У 2010 році, закінчивши школу, Анна вступила на навчання до Одеського національного економічного університету. У 2012 році Анна вперше відкрила в собі вокальний талант і почала займатися співами. У 2013 році вона пройшла кастинг на популярне українське телевізійне музикальне шоу "Голос країни" на телеканалі 1+1. Ходоровська виступала у команді Олександра Пономарьова і змогла перемогти у шоу завдяки голосуванню глядачів. Потому співачка вирішила здобути музичну освіту і вступила до Київського інституту музики ім. Р. М. Глієра. Торік Анна взяла участь у Національному відборі на пісенний конкурс "Євробачення-2014" і вийшла у фінал. Також Анна брала участь у зірковому шоу "Вишка" на 1+1, де зірки вчилися стрибати з висоти у воду і змагалися між собою за симпатії глядачів. Ходоровська тренувалася з олімпійським призером Іллєю Кваша, який став її добрим другом, і посіла третє місце на шоу. Анна має польське коріння, адже носить прізвище прадідуся, який народився у Польщі.