Анна Ходоровська шаленіє не від Іллі Кваші, а від музиканта Ронана Кітінга

Анна Ходоровська  шаленіє не від Іллі Кваші, а від музиканта Ронана Кітінга

Анна, переможниця проекту "Голос країни" змінила зірковому тренеру проекту "Вишка" Іллі Кваші з ... Ронаном Патріком Джоном Китінгом.

Поделиться:

Анна Ходоровська, переможниця проекту "Голос країни"  змінила зірковому тренеру проекту "Вишка" Іллі Кваші з ...  Ронаном Патріком Джоном Китінгом. Незважаючи на те, що її численні шанувальники (віком від 11 років ) не дають їй спокою питанням: "Аня, ви закохалися в Іллю... ", молода співачка зберігає таємниче мовчання і продовжує приймати знаки уваги від зіркового тренера "Вишки".

Однак Аня не поспішає розкривати свою таємницю стосунків з Іллею :

"Вже третій місяць "Вишка" займає значну частину мого часу. Дуже звикла і прив'язалася до команди. Ілля - не виняток) )) Ми дружимо )".

 "Дельфін і Русалка, вони, якщо чесно не пара, не пара, не пара", - слова композитора Ігоря Ніколаєва опинилися в даному випадку пророчими.

Поки Ілля натхненно розповідав Ганні, як потрібно групуватися і тягнути пальчики, співачка ні на хвилину не переставала думати про іншого, соліста гурту Boyzone, популярного виконавця Ронана Кітінга з його ліричною і проникливою композицією "I Believe I Can Fly".

З його музикою Ходоровська пройшла всі шість сезонів. Найяскравіше любов Анни до творчості молодого ірландця проявляється після тренувань:

 "Як правило, я співаю в душі, вже після тренування, - зізнається молода співачка, - особливо голосно після подолання нових висот і спортивних складнощів :) На 5 метровій вишці співаю: "I beliiiiieve, I can flyyyyy... " "Найскладнішим для мене є подолання страху висоти, - каже Аня. -Я ніколи не забуду, чого мені коштувало стрибнути з 5 метрів. Три дні я заходила на цю пятіметровку: " синіла", бліднула. Ніяк не могла себе змусити стрибнути. Йшла зі сльозами. В останній день перед ефіром, зрозуміла - у мене немає вибору! Треба пробувати. З температурою "стрибнула" нарешті з цією вишки і була на "сьомому" небі від щастя. Коли в прямому ефірі члени журі засудили стрибок, охрестивши його "легким". Мені навіть відповідати нічого не хотілося, була щаслива, тому що для самої себе я стала переможницею!"