Асмік Широян: "Є програми, для яких головне - це шоу. А "Голос країни" не такий"

Асмік Широян: "Є програми, для яких головне - це шоу. А "Голос країни" не такий"

Учасниця "Голосу країни. Перезавантаження" професійно займається вокалом лише 3,5 роки

Поделиться:

Учасниця "Голосу країни. Перезавантаження" Асмік Широян професійно займається вокалом лише 3,5 роки, хоча співає ще з дитинства.

Про це вона розповіла в інтерв'ю Viva.ua.

"Я співала завжди, просто на аматорському рівні. А професійно... Все випадково сталося. "ВКонтакте" прийшло повідомлення від однієї групи: "Чи хочете ви співати? Приходьте до нас в студію!". Я прийшла і мені шалено сподобалося. До цього я ніколи серйозно не займалася музикою. Тільки коли зовсім маленька була, ходила на сольфеджіо і трохи співала в хорі", - зізналась Асмік.

Мама не одразу підтримала бажання доньки будувати вокальну кар'єру і наполягала, що треба освоювати більш серйозну професію - стати юристом, наприклад. Проте Асмік змогла відстояти свій інтерес до співу.

"Тато теж творча людина, він художник. Так що зараз батьки мене підтримують", - радіє учасниця "Голосу країни".

За словами дівчини, спочатку її викладач не пускав на такі проекти. Казав, що вона ще не готова.

"Але зараз настав час показатися країні. Є програми, для яких головне - це зробити шоу. А "Голос країни" не такий. Тут беруть участь вокалісти з дійсно сильними голосами. Тому якщо вже зважилася показати себе, то саме тут", - додала Асмік.

Дивіться наступний випуск "Голосу країни. Перезавантаження" 9 березня о 21:00 на 1+1. Та слідкуйте за оновленнями на сторінці нашого спецпроекту "Голос Backstage" - саме там під час ефіру з'являється ексклюзивне відео з-за лаштунків.