Багаті теж плачуть. Сюрпризи приємні і не дуже

Багаті теж плачуть. Сюрпризи приємні і не дуже

Щопонеділка глядачі каналу 1+1 стежать за життям українських мільйонерок в новому революційному реаліті-шоу "Багаті теж плачуть".

Поделиться:

Щопонеділка глядачі каналу 1+1 стежать за життям українських мільйонерок в новому революційному реаліті-шоу "Багаті теж плачуть". Героїнями проекту стали дизайнер і дружина англійського аристократа Ольга Громова, співачка і дружина пакистанського мільярдера Мохаммада Захура Камалія, дружина футболіста Юлія Вороніна і домогосподарка, рантьє і кума Юлії Тимошенко Наталя Ветвицька.

Четверта серія проекту присвячена сюрпризам: 24 вересня о 20:15 глядачі побачать, як героїні шоу відзначають дні народження та отримують несподівані подарунки.

Заради коханих грошей не шкодують! Мохаммад Захур та Андрій Воронін влаштовують своїм дружинам розкішіні свята: у Києві Камалію вітає з 35-м днем народження Філіп Кіркоров, у Москві на кораблі для Юлії Вороніної в її 28-річчя співає її улюблений співак Іраклій. Скільки коштували чоловікам щасливі емоції їхніх дружин у дні народження?

Ольга Громова сама майстриня вражати коханого сюрпризами. В 47-ий день народження Саймона вона приголомшила його несподіванним подарунком: розбудила о 5-ій ранку і запросила на вечерю… до Венеції. Гондола, ніч у старовинному замку та 2.5-годинна трапеза у кращому гастрономічному ресторані Венеції – чим ще побалує коханого Ольга, і який сюрприз майже образить патріотичні почуття Саймона?

З нової серії глядачі дізнаються, як жилося Ользі Громовій у першому шлюбі, чому вона тепер майже не готує для родини, а також яких ресторанів не вистачає заможним та знаменитим в Україні.  

Поки солодке подружжя Ольги з Саймоном катаються на гондолі і згадують свої щасливі 17 років шлюбу, наталя Ветвицька заявляє, що бути коханкою набагато краще, ніж дружиною… Прокидаючись у готельному номері в Дніпропетровську, вона отримує від портьє подарунок від таємничого прихильника. Наталя знає, хто надіслав це розкішне діамантове кольє… Глядачі дізнаються, хто ж насправді володіє серцем 36-річної красуні, та забезпечує їй безбідне життя.

Чому учасниці знову образилися на Камалію? Скільки пачок з доларами спалив Мохаммад Захур заради коханої дружини? І що робила Наталя Ветвицька у палких обіймах чоловіка Ольги Громової Саймона Джекмана?

Дивіться в новій серії шоу "Багаті теж плачуть" в понеділок, 24 вересня, о 20:15 на "1 +1".
Реальне життя вражає більше!