Барбір навчить долати психологічні бар'єри за допомогою акторської майстерності

Барбір навчить долати психологічні бар'єри за допомогою акторської майстерності

Ведуча "Сніданку з "1+1" проведе майстер-клас

Поделиться:

21 листопада о 15:00 чарівна ведуча "Сніданку з 1+1" актриса Людмила Барбір у межах фестивалю театрів і психологічної імпровізації MOMENTUM (за адресою вул. Васильківська,1) проведе майстер-клас та розкаже, як подолати психологічні бар'єри за допомогою акторської майстерності. Зірка "Сніданку" поділиться зі слухачами секретами того, як звільнитись від фізичного затиску, розвинути уяву та фантазію, підкаже, як тримати кілька кіл уваги та розвинути темпоритм, навчить взаємодіяти з партнером за допомогою невербальних засобів спілкування.

"На майстер-класі я розкажу, як не боятися виступів перед публікою, контролювати свої емоції та боротися з нашими психологічними недугами в житті. Майстер-клас з акторської майстерності може стати першим кроком на шляху до подолання своїх страхів і комплексів, а також допоможе розкрити вашу природну артистичність", - поділилась Людмила Барбір.

Для найактивніших учасників майстер-класу ведуча 1+1 підготувала особливий подарунок - "Книгу фантазії". Це нотатник-тренажер креативного та позитивного мислення, він вчить ділитися знаннями з тими, хто їх потребує, уявляти неймовірне, робити все можливе, щоб дивитися на світ по-іншому. 

Мета фестивалю - акцентувати увагу на житті й творчому  ресурсі людини. Це можна зробити через мистецтво, культуру і взаємну творчість. Фестиваль збирає представників різних напрямків: плейбек-театру, соціодрами, театру імпровізації, транзактного аналізу й театру сучасного танцю. Художники, дизайнери, музиканти, співаки та письменники надихатимуть учасників завдяки імпровізації відчути смак життя.

Також у межах заходу спільно з громадською організацією Eleos-Україна організатори проведуть доброчинну лотерею, лотами на якій будуть картини, створені за допомогою незвичайних технік: фрактального малювання та фелт-акварелі. Зібрані кошти буде направлено на допомогу відділенню для дітей з ураженнями центральної нервової системи та порушеннями функцій опорно-рухового апарату.

На майданчику буде діяти арт-зона, на якій буде представлено виставку українських художників "Радість Буття". Картини художників об'єднані ідеєю відображення світлих, яскравих моментів життя, що наповнені енергією гармонії. Біля арт-локації буде діяти дитяча зона – театр імпровізації, де дітлахи зможуть імпровізувати як актори, художники, співаки та кулінари.

Генеральний інформаційний партнер фестивалю - "Сніданок з 1+1".