Батько Камалії Віктор Шмаренков: "Я живу у клітці"

Батько Камалії Віктор Шмаренков: "Я живу у клітці"

Журналісти "ТСН. Особливе" взяли ексклюзивне інтерв'ю у батька відомої співачки.

Поделиться:

Батько Камалії живе у клітці - саме так підполковник у запасі Віктор Шмаренков називає своє житло у Чернігові. Кореспондентам "ТСН. Особливе" 59-річний чоловік зізнався: свою єдину доньку-співачку не бачив 4 роки.

Інтерв'ю він дає вперше у житті. Заради цього одягає парадний військовий кітель та всі нагороди. Його відома донька разом з чоловіком-мільйонером Захуром Мохаммадом вже 10 років живе в особняку, в елітному передмісті столиці, а він - в однокімнатній квартирі на околиці Чернігова.

"Як її ще назвати. Клітка, а не квартира", - говорить Віктор Анатолійович.

Тут він зберігає усе, що пов'язане з дочкою, - світлини і статті з журналів, запрошення на концерт, який давала Камалія у Чернігові років 5 тому, диски та єдиний доньчин подарунок – орхідею.

"Не цвіте, одне листя", - шкодує підполковник.

Батьки Камалії розлучилися 15 років тому. Шмаренков каже: із сім'ї пішов cам, бо до нього не прислуховувалися. Про тата донька згадала лише років через 5.

"Вона мені потім сказала: "Тато, я все зрозуміла". Ну а коли зрозуміла? Чи не пізно?" - говорить зірковий батько.

Зате з мамою Камалії Шмаренковов зв'язку не втратив. Саме вона рік тому допомогла купити йому цю квартиру.

"Я взагалі хотів, щоб 2-кімнатну купили. А Інна Петрівна каже: дорого платити за неї. Плюс у мене були проблеми з батьком. Я жив з ним. І я вже погодився й на цю. Вона знала про це, Інна Петрівна, і скористалася цим. Вона мене в житті не раз зраджувала", - розповідає подробиці купівлі Шмаренков.

Тепер Інна Петрівна, а саме так Шмаренков називає свою колишню дружину, навідується сюди щомісяця. Привозить гроші, харчі, одяг. Але як турботу підполковник це не сприймає. Каже, що це швидше контроль, бо візити тривають по 5-10 хвилин.

Правда, сама мама Камалії нещодавно зізналася, що й досі зберігає обручку і сподівається повернути чоловіка.

"Раптом ми переосмислимо свої цінності, переосмислимо життя, що нам було добре. А можливо, ми повернемося", - коментувала Інна Петрівна.

Шмаренкова це лякає: "Ні. Це виключено. Виключено! Битий посуд вже не клеять".

Батько Камалії запевняє - жіночої уваги йому вистачає. Місяць тому в оселі з'явилася чергова господиня. Але про весілля він не думає.

Його єдина мрія - побачити онучок. Каже, коли Камалія була вагітна, часто йому телефонувала. Востаннє 6 вересня - у день народження дівчат. Запросила тата на виписку з пологового будинку. Він не поїхав, тепер на його дзвінки відповідають доньчині охоронці.

"Єдина у мене образа на дочку, що вона не подзвонить і навіть не поцікавиться, чому я не приїхав?.. А свої образи. Телефон не бере й все", - жаліється Віктор Анатолійович.

Сусіди кажуть: побачити онучок Шмаренкову завадила горілка. Він це заперечує, показує - оковитої вдома нема.

"Ви приїхали до мене раптово. Від мене є запах? От бачите, салат роблю, з капусти", - говорить він.

Шмаренков каже, що заважає йому познайомитися з онучками остеохондроз - спина болить і важко стояти на ногах.

Подарунки Арабеллі і Мірабеллі дідусь уже приготував.

"Наталочка, вона виросла в таких пелюшках. Раніше, накрутиш на ноги і в чобіт", - пригадує доньчине дитинство Віктор Шмаренков.

Коли поїде до Києва, Віктор Анатолійович не знає. Але дуже хоче. Ще жодного разу у доньки не гостював і навіть заможнього зятя Захура бачив лише по телевізору. Про те, що Камалія може прислати по нього машину, він навіть не замислюється. Бо певен - у неї і так купа турбот.