Бережіть почуття у лютому з 1+1!

Бережіть почуття у лютому з 1+1!

Лютий – місяць кохання, бо саме в лютому всі святкують День закоханих. Дивіться найкращі серіали про кохання на каналі 1+1!

Поделиться:

Лютий – місяць кохання на каналі 1+1, бо саме в лютому всі святкують День закоханих. У цьому місяці глядачі зможуть побачити на каналі 1+1 тільки найкращі серіали про кохання. Їх герої точно знають, як важко знайти свою половинку і як важливо зберегти свої почуття та не втратити кохання.

У холодному лютому канал 1+1 потішить глядачів 8-серійним серіалом "Гюльчатай" про нелегку долю доброї узбецької дівчини Гулі (Саєра Сафарі), яка вірить у справжнє кохання і впевнена, що зустріла його в особі молодого солдата-росіянина Павла (Іван Жидков). Але одразу після того, як парубок забирає дівчину до себе в Москву, виявляється, що вона йому зовсім не потрібна.

Про ще одну нелегку і заплутану долю молодої красуні, дочки талановитого вченого Вероніки Сєрової (Наталя Бардо) розповість 16-серійний серіал "Вероніка. Загублене щастя". Трагічна подія – смерть батька – змінює долю Вероніки. У павутині інтриг, обману й зради їй доведеться навчитися долати труднощі, переживати втрати й боротися за себе і свою любов ...

Також на 1+1 триває показ улюбленого всіма серіалу "Величне століття. Роксолана". Глядачі можуть дізнатися, як починалася ця інтригуюча історія, як горда українка, яку в гаремі нарекли Хюрем, незважаючи на заздрощі й труднощі, змогла підкорити серце великого Сулеймана.

Крім того, на телеглядачів чекає захопливий американський серіал "Незабутнє", знятий за мотивами оповідання Дж. Роберта Леннона. Керрі Веллс (Поппі Монтґомері) – нью-йоркський детектив, яка через хворобу отримала здатність усе пам'ятати. Завдяки цьому дару вона чудово виконує роботу, але для особистого життя він – наче прокляття.

Попри такі різні долі, усіх героїнь об'єднує одне – вони точно знають, як знайти своє щастя і, найголовніше, як його вберегти від негараздів.

Бережіть свої почуття разом з 1+1!