"Битва хорів": Харків сльозам не вірить

"Битва хорів": Харків сльозам не вірить

У черговому ефірі "Битви хорів" боротьбу за перемогу продовжили 7 вокальних колективів з різних міст України.

Поделиться:

У черговому ефірі "Битви хорів" боротьбу за перемогу продовжили 7 вокальних колективів з різних міст України.

Першим виступив чоловічий хор під керівництвом Ірини Білик. Хлопці виконали пісню "Хай все буде, так, як ти захочеш". Ірина Білик була задоволена самовіддачею "хору ловеласів", однак Михайло Турецький невисоко оцінив виступ, порівнявши севастопольський хор зі співом "хлопців із караоке". Через конфлікт з Михайлом Турецьким хор опинився під загрозою вильоту, але цього разу глядачі його врятували.

А от виступ жіночого хору із Дніпропетровська Турецькому припав до душі: на його думку, колектив під керівництвом Алессандро Сафіна з кожним ефіром виглядає все більш гармонійно.

Злата Огнєвіч під час репетиції зіштовхнулася з проявами зіркової хвороби всередині колективу: її вокалісти відмовлялися співати на голодний шлунок. Злата Огнєвіч загасила конфлікт мудро: співачка принесла на репетицію піццу і нагодувала голодних учасників. "Вона дуже розумний керівник, ми за неї гори ладні звернути", - визнали учасники і попросили у Злати вибачення.

У львівському хорі, яким керує Руслана, "стержнем колективу" визнали наймолодшу учасницю. Дівчина Яна раніше професійно займалася художньою гімнастикою, однак через серйозні проблеми з ногою залишила заняття спортом. 3,5 роки дівчина провела у ліжку – лікарі заборонили їй ходити. У цей складний період саме музика допомогла дівчині одужати і не втратити віру у себе. "Саме тоді я почала жити музикою: у нас вдома з'явилося караоке, і я співала кожен день", - розповіла Яна. Львівський хор виконав хіт "All for love", чим викликав захоплення у Михайла Турецького. "У мене культурний шок – я наче у космос злітав", - зізнався відомий хормейстер. "У вас хор сильних людей – зі сталевою волею та гарячим серце", - зазначив Анатолій Єрема.

Ще один приклад того, як музика рятує життя, продемонстрував вінницький хор Олега Скрипки. Одному з учасників хору, Містеру Раджу, саме захоплення індійськими танцями допомогло вилікуватися від смертельного захворювання. Життєва історія хлопця надихнула колектив на підготовку номера в індійському стилі. Виконання пісні "Jai Ho" з фільму "Мільйонер з нетрів" було яскравим та неординарним. Одеський хор Гаріка Кричевського зворушив суддів виконанням хіта "Океану Ельзи" "Обійми".

Залишити проект цього разу довелося наймолодшому колективу – харківському хору Наталі Гордієнко. Незважаючи на те, що пісню "Вітер змін" учасники виконали зі сльозами на очах, судді вирішили, що колективу не вдалося на належному рівні розіграти свій основний козир – молодість. "Йти – так з піснею та танцями!", - сказала Наталя Гордієнко. А колектив влаштував на проекті свою маленьку революцію: учасники щільно обступили стіл журі та вимагали повернути їх на проект. Та судді свого рішення не змінили, і боротьбу на проекті наступної неділі продовжать вже 6 колективів.