"Битва хорів" стартує на телеканалі 1+1 10 листопада

"Битва хорів" стартує на телеканалі 1+1 10 листопада

Наймасштабніше вокальне шоу "Битва хорів" стартує на телеканалі 1+1 10 листопада о 20:15. 

Поделиться:

Наймасштабніше вокальне шоу "Битва хорів" стартує на телеканалі 1+1 10 листопада о 20:15. 

"Битва хорів" розпочнеться з етапу всеукраїнських кастингів, під час яких зіркові тренери відправляться по містах України і наберуть собі команди. Створені після кастингів колективи - 8 хорів по 15 учасників у кожному - будуть боротися за перемогу на великій сцені. За правилами проекту, після кожного ефіру 2 колективи, які отримали найнижчі бали від суддів проекту, потраплять в номінацію. Глядачі в залі шляхом голосування визначатб, хто з них покине проект. У фіналі шоу у суддів буде лише дорадчий голос, а переможця визначать телеглядачі всієї країни шляхом смс-голосування. Судити проект будуть Ніна Матвієнко, Михайло Турецький та Анатолій Єрема.

"Моя посаду креативного продюсера телеканалу 1+1 передбачає розробку концепції кожного проекту, так що над "Битвою хорів" я працював з самого початку, - розповідає Анатолій Єрема. - На певному етапі обговорення мені сказали: раз ви точно знаєте, яким хоче бачити проект телеглядач, то сідайте в суддівське крісло і поясніть це учасникам. Це було несподівано для мене, але я подумав: чому б і ні? "Битва хорів" - насамперед телешоу, і для мене головне, щоб це шоу вийшло і сподобалося телеглядачам. Це моя робота, і саме під таким кутом я буду оцінювати виступи учасників".

Нагадаємо, зірковими тренерами проекту стали Алессандро Сафіна, Володимир Гришко, Руслана, Олег Скрипка, Ірина Білик, Злата Огневич, Гарік Кричевський та Наталія Гордієнко.

Ведучий проекту - Юрій Горбунов.