Брат Ольги Фреймут теж став інспектором

Брат Ольги Фреймут  теж став інспектором

Ведуча "1+1" щиро любить та пишається своєю родиною, про що неодноразово згадувала в своїх інтерв'ю. Але цього разу про свою знамениту сестру вперше розповідає її молодший брат.

Поделиться:

Ведуча "1+1" щиро любить та пишається своєю родиною, про що неодноразово згадувала в своїх інтерв'ю. Але цього разу про свою знамениту сестру вперше розповідає її молодший брат.

Збіг це чи ні, але молодший брат телевізійного "інспектора" Фреймут – теж інспектор.
"Це, напевно, від сестри передалося, - зізнається Артур в інтерв'ю "КП". - Тільки я перевіряю АЗС. А взагалі, ми з Олею повинні бути двійнятами, - серцем відчуваю, коли Олі погано. Вона може серед ночі зателефонувати мені й запитати: "Я знаю, що щось трапилося. Розповідай!"

Артур зі своєю дружиною Іриною часто приїжджають до Олі в Київ – іноді допомогти зі Златою, поки Оля у відрядженні. Артур жартує, що це Оля "замовила" його у батьків:
"Тато тоді багато працював у Карелії. Вона просила його не везти жодних іграшок у подарунок, але просила "піаніно з квіточкою і брата". Сестрі було три роки, але навіть тоді їй було неможливо відмовити! Не пригадаю, до речі, щоб Оля грала з ляльками. Вона завжди щось писала, вигадувала, а я та наші кузени ставали героями її сценаріїв. Улітку в селі двоюрідна сестра Віра продавала сусідам квитки на виставу. А ми повинні були вчити слова, надягати на себе всіляке вбрання, а також співати. Пам'ятаю, Надійка, наша кузина, повинна була грати на баяні. Вона була така худенька, що важко давалося розтягнути інструмент. Я допомагав їй, і лише тиснув на кнопки..."

Брат розповідає, що старша сестра брала активну участь у його вихованні:
"Я любив сестру, бо вона мене виховувала. Водила до садочку, який я терпіти не міг. Я сідав посеред дороги й уперто відмовлявся йти. Але, незважаючи на мою завзятість, їй вдавалося зі мною домовитися. Оля завжди була відмінницею. Спізнитися на урок - для неї катастрофа!"