Брія Блесінг продала сценічне вбрання з "Голосу країни", щоб допомогти військовим

Брія Блесінг продала сценічне вбрання з "Голосу країни", щоб допомогти військовим

Учасниця "Голосу країни" Брія Блесінг активно підтримує бійців АТО

Поделиться:

Учасниця "Голосу країни. Перезвантаження" Брія Блесінг активно підтримує бійців АТО. Дівчина не тільки надихає вояк співом, а й допомагає фінансово. Так, нещодавно співачка виставила на благодійний аукціон сукню-вишиванку, у якій виступала на відборі вокального проекту "1+1".

Продати своє сценічне вбрання Блесінг вирішила, аби посприяти перемозі наших військових. Світла мета Брії та щасливе минуле сукні (до співачки на кастингу розвернувся Святослав Вакарчук) допомогли швидко відшукати покупця.

"На аукціоні фотографувалася з новою власницею моєї сукні з "Голосу країни"! Вона така гарнюня. Я рада, що така молода українка носитиме мою улюблену сукню... А ще більше тішуся через те, що через такий обмін велика підтримка пішла на наших хлопців і на перемогу України!" - написала у соцмережі Брія, яку завдяки участі в співочому шоу "1+1" пізнала й полюбила вся країна.

Нагадаємо, цієї суботи та неділі, 20 і 21-го вересня, у Києві відбудеться відкритий кастинг п'ятого сезону "Голосу країни". Талановитих і щирих виконавців команда проекту чекає за адресою.

Проспект Глушкова, 1, 12-й павільйоні ВДНГ.  

Станція метро "Виставковий центр".

Тривалість реєстрації: з 10 до 16:00.

Телефон для довідок: 0673347851

Із собою мати:

1. Копію паспорта та ідентифікаційний код

 2. Мінімум три мінусові фонограми(українська, російська й іноземною мовою), усі фонограми на одному носії (флеш-накопичувач або CD диск).