Чи хотіли б ви побачити вокальну дуель між вокалістами "Голосу країни" та Х-Фактору?

Чи хотіли б ви побачити вокальну дуель між вокалістами "Голосу країни" та Х-Фактору?

Вчора у півфіналі "Голосу країни. Нова історія" ведучий Анатолій Анатоліч оголосив початок голосування на тему "Чи хотіли б ви побачити вокальну дуель між вокалістами "Голосу країни" та Х-Фактору?"

Поделиться:

Вчора у півфіналі "Голосу країни. Нова історія" ведучий Анатолій Анатоліч оголосив початок голосування на тему "Чи хотіли б ви побачити вокальну дуель між вокалістами "Голосу країни" та Х-Фактору?". Як відомо, на минулому тижні негласна боротьба двох вокальних проектів "Голосу країни" та Х-Фактору вийшла за межі телеефіру. Нещодавно проходив відбір на міжнародний конкурс молодих виконавців "Нова хвиля", де більшість заявок подавали саме учасники цих двох шоу. За рішенням міжнародного журі конкурсу попередній відбір пройшли тільки учасників Голосу країни – Олександр Онофрійчук, Марія Яремчук, Нілуфар та Галина Безрук!

У зв'язку з цим, від сьогодні на сторінках проекту "Голос країни" у мережах Facebook, Вконтакті та Twitter розпочалося голосування "Чи хотіли б ви побачити вокальну дуель учасників "Голосу країни" та Х-Фактору в ефірі?". Вокалісти якого проекту кращі та сильніші?