Чим серіал "Сила кохання Феріхи" шокував виконавця головної ролі?

Чим серіал "Сила кохання Феріхи" шокував виконавця головної ролі?

Не дарма за Еміром з серіалу "Сила кохання Феріхи" сохнуть майже всі дівчата в проекті. 

Поделиться:

Не дарма за Еміром з серіалу "Сила кохання Феріхи" сохнуть майже всі дівчата в проекті. Чагатай Улусой, який виконав цю роль, того вартий. Не вірите? Про це говорять факти.

Чагай народився в Стамбулі в 1990 році. У його крові багато всього намішано: боснійське коріння - від мами, болгарське - від батька. Його батьки - державні службовці.

З 12-річного віку він займався баскетболом і мріяв стати тренером. Але, як каже сам, "чомусь вступив до університету на спеціальність "Системи меліорації та ландшафтний дизайн".

Але дизайнера з нього не вийшло. Друг підбив його записатися на конкурс моделей, і у 2010 році Чагатай став "Найкращою моделлю Туреччини".

Поки 190-сантиметровий красень Улусой робив свої перші кроки на подіумі, кінопродюсери поклали на нього своє досвідчене око. Після святкування з нагоди перемоги він не встиг доїхати додому, як задзвонив телефон - йому запропонували зіграти в серіалі "Сила кохання Феріхи".

"У перші кілька днів я перебував у стані шоку. Тільки уявіть собі: навколо мене були люди, яких я зазвичай міг бачити тільки з екрану телевізора! Але потроху звик і почав отримувати задоволення від знімального процесу. Тоді я сказав сам собі: "Ця справа стане твоєю професією!" - згадує актор.

"Я домосід. Люблю поговорити вдома з друзями, люблю побути на самоті. Коли я сам, граю на гітарі й складаю пісні".

Утім, є ще одна причина, з якої він старанно уникає тусовок:

"Коли потрапляєш у клуб, там обов'язково знайдеться дівчина, яка захоче з тобою сфоткатися. Потім вона викладає це фото в соцмережі, і з тебе роблять коханця тієї, яку ти навіть не знаєш. Тому по клубах я не ходок".

А ще актор зізнається, що він досі соромиться цілуватися в кадрі.

Чагатай зізнається, що він дуже добрий, але не практичний хлопець:

"Я дуже м'якосердий. Усі в моєму оточенні сприймають мене як жилетку, у яку можна поплакатися. Мені можна розповісти про свої проблеми, я завжди готовий поспівчувати, дати пораду. Усі вважають мене розумним, але чомусь я сам не можу скористатися цим розумом для вирішення особистих питань. Звідси всі проблеми!"