Чому Ольга Фреймут і Дмитро Комаров удвох вирушили в Карпати?

Чому Ольга Фреймут і Дмитро Комаров удвох вирушили в Карпати?

У середу, 3 червня, о 22:00 телеканал "1+1" покаже заключний епізод другого сезону програми "Інспектор Фреймут", присвячений літньому відпочинку.

Поделиться:

У середу, 3 червня, о 22:00 телеканал "1+1" покаже заключний епізод другого сезону програми "Інспектор Фреймут", присвячений літньому відпочинку.

Усі українці зараз на собі відчули економічну кризу в дії, тому ведуча Ольга Фреймут перевірить ті місця, де більш за все люблять відпочивати українці. Команда проекту, розділяючи нинішню ситуацію з кожною українською родиною, спробує знайти рішення, як зекономивши сімейний бюджет, дозволити собі трохи відпочити.

Щоб перевірити, чи можна довіряти вітчизняному бюджетному відпочинку, Ольга Фреймут разом із мандрівником-екстремалом та ведучим "1+1" Дмитром Комаровимвирушить у приватний готель у Карпатах, придбавши найдешевший тур на двох.

"Містика, пригоди, екстрім. І все це не в Папуа, а в рідних Карпатах. Завтра в програмі "Інспектор Фреймут" ви дізнаєтеся всі подробиці нашої подорожі. Що ми відкрили в Карпатах, а що Карпати відкрили в нас?", - розповів Дмитро Комаров на своїй сторінці в Instagram.

Драгобрат – найбільш високогірний український гірськолижний курорт, де ведучі сподівалися покататися на лижах. Але туристична агенція не попередила мандрівників, що сезон завершився, а на трасах навіть бугелі демонтували. Приватний готель також приготував ведучим декілька сюрпризів, які можна буде побачити у програмі. Так і не покатавшись на лижах, Ольга та Дмитро вирушили в село Верхній Ясенів, щоб зустрітися із мольфаром Орестом. Карпатський віщун, поглянувши на руку Ольги Фреймут, сказав, що у ведучої в житті буде два шлюби.

Також команда "Інспектора Фреймут" перевірить один із найбільш популярних напрямів серед українців – Туреччину. Ольга Фреймут вирушить в один із скандально відомих турецьких готелів по "гарячій путівці". Чим закінчиться подорож ведучої, та чи варто довіряти заманливо низьким цінам на відпочинок у Туреччині, глядачі побачать у новій серії програми.

Окрім того, уперше за історію українського телебачення знімальна група "Інспектора Фреймут" перевірить кухню одного з найдорожчих п'ятизіркових готелів на турецькому узбережжі. Також Ольга Фреймут дасть практичні поради, як суттєво зекономити бюджет, але при цьому відпочити в гарному готелі.

Про підсумки подорожі "Інспектора Фреймут" дізнайтеся в заключному десятому випуску проекту в ефірі телеканалу "1+1" 3 червня о 22:00"