"Чотири весілля". А яке весілля хотіли б ви?

"Чотири весілля". А яке весілля хотіли б ви?

Кожна наречена мріє, щоб її весілля була найяскравішим і найкрасивішим. Ось тільки уявлення про те, як зробити торжество "самим-самим" у всіх різні.

Поделиться:

Кожна наречена мріє, щоб її весілля була найяскравішим і найкрасивішим. Ось тільки уявлення про те, як зробити торжество "самим-самим" у всіх різні. І кошти для цього у всіх різні. А перемогти ой як хочеться! Наші наречені не перестають дивувати, радувати, шокувати і переконувати оточуючих, що саме так треба влаштовувати справжнє весілля.
Наприклад, Марина з Житомира, збираючись заміж за поляка Радослава Павлицький, вирішила, що для благополучного старту її інтернаціонального шлюбу варто обіграти популярну тему "Євро-2012". У результаті вийшла виїзна церемонія на футбольному полі.
Яна з Бахчисарая віддає данину традиціям. У неї буде справжне татарське весілля з мусульманськими обрядами на європейський манер. Чи не вийде у Яни з весілля - каша?
Луцьк порадує традиційної української весіллям, а наречена Юлія - традиційним вбранням.
А молодята з Керчі вирішили не морочитися. "Природність - краща запорука успіху!" - Впевнені вони. І розгулялися на всю котушку.

А яке весілля хотіли б ви? Зробіть свій вибір - о 20.15 на "1+1".