"Чотири весілля". Вклалися в 100 000 гривень!

"Чотири весілля". Вклалися в 100 000 гривень!

Молодята із Севастополя обіцяли лимонне весілля, але лимонів так ніхто і не дочекався. Проте була стандартна європейська виїзна церемонія та бенкет біля басейну. В результаті конкурентки нареченої дуже змерзли, і не хочуть ставити високі бали.&lt

Поделиться:

Молодята із Севастополя обіцяли лимонне весілля, але лимонів так ніхто і не дочекався. Проте була стандартна європейська виїзна церемонія та бенкет біля басейну. В результаті конкурентки нареченої дуже змерзли, і не хочуть ставити високі бали.

Весілля в Жмеринці вийшло на всі сто - якраз вклалися в 100 000 гривень. Батьки на веселощі не шкодували ані сил, ані грошей. Молода була молодою в прямому сенсі слова - нареченій всього 17.

Весілля в Дніпропетровську здивувало бенкетом. Замість столів, повних тарілками, конкурентки побачили ... весільний фуршет. А наречений і зовсім прилетів на свято на вертольоті.

Весілля в Коблево поверне всіх гостей у дитинство. Давно ви сиділи біля вогнища і співали піонерські пісні? Ця гулянка стане екскурсом у минуле, адже весільна вечірка призначена в піонерському таборі! Родзинкою програми стало величезне багаття на честь молодят.

Шинкуйсь, струнко - молодята йдуть!