Цікаві факти про войовничий серіал "Вікінги"

Цікаві факти про войовничий серіал "Вікінги"

Сьогодні на 1+1 стартує довгоочікуваний пригодницький серіал "Вікінги". Перше серія якого вийде вже о 00.35.

Поделиться:

Сьогодні на 1+1 стартує довгоочікуваний пригодницький серіал "Вікінги". Перше серія якого, вийде вже о 00.35.

Історія безстрашних воїнів на чолі з героєм-вікінгом Рагнаром стала справжню легендою, яка полюбилася мільйонам глядачів. Творцями серіалу свого часу виступили ірландська та канадська компанії Octagon Films і Take 5 Productions. Перший сезон їм обійшовся у 40 мільйонів доларів. Блискавичні костюми, реалістичні декорації, надзвичайна природа і звичайно ж неперевершена гра акторів - Тревіса Фіммела, Клайва Стенда, Гебріели Бірн, Кетрін Віннік та інших.

Зйомки фільму проходили в новенькій ірландській студії Ешфорд. Це дозволило при створенні фільму використати найновіші технології. Проте близько 70% зйомок, все-таки, проходили на відкритому повітрі. Зокрема сцена на кораблях, знімалися в миловидних горах Уіклоу.

"Вікінги" відразу завоювали любов глядачів, тож творці серіалу уже офіційно заявили про створення другого сезону. В ньому варто очікувати на нових героїв. Передбачають, що в другій частині лави "Вікінгів" поповнять Альфред Великий, Лейф Ерікссон, Івар Безкостний. В своїх подорожах воїни підуть підкорювати нові землі. В їхніх планах походи на Ісландію, Русь та Францію.

Дивіться 1 серію войовничого серіалу "Вікінги" уже сьогодні о 00.35 на 1+1.