Вітвіцька їде у Марокко побачити сад Марракеша та пірнути в океан

Вітвіцька їде у Марокко побачити сад Марракеша та пірнути в океан

Соломія Вітвіцька після гірського походу в Карпати продовжує свою активну літню відпустку і вже сьогодні, 2 серпня, відлітає на активний відпочинок до країни Марокко

Поделиться:

Соломія Вітвіцька після гірського походу в Карпати продовжує свою активну літню відпустку і вже сьогодні, 2 серпня, відлітає на активний відпочинок до країни Марокко. У Соломії буде насичена яскрава програма мандрів: Соля збирається відвідати французький сад у Марракеші, заснований художником Жаком Мажорелем. Телеведуча також планує відвідати місто Рабат, столицю Марокко, і побачити резиденцію короля, а також особливі мечеті. Невтомна мандрівниця запланувала собі ще й екскурсію до "міста піратів" (є тут і таке!) Ес-Сувейра. Організували особливий тур для особливої зірки експерти "Феєрії мандрів".

Крім цього, Соломія Вітвіцька відпочине в Агадірі на березі Атлантичного океану і, може, їй вдасться посерфінгувати та впіймати золоту рибку).

"Я ніколи ще не була в Марокко, але завжди мріяла сюди прилетіти і у захваті гортала фото в Internet. Мені дуже цікаво подивитися, як французька культура проявилася в цій особливій мусульманській країні Африці. І от мрії здійснюються. Взагалі цей рік для мене насичений яскравими подіями. І ще буде багато чого цікавого…", - розповідає Соломія.

Cтежити за пригодами Соломії Вітвіцької можна буде на її Facebook-сторінці.

Докладно про свій похід у Карпатські гори Соломія написала в блозі і обіцяє потім так само розповісти про Марокко.