Євробачення 2016: Данилко розповість Осадчій, як посварився з Кіркоровим через SunSay

Євробачення 2016: Данилко розповість Осадчій, як посварився з Кіркоровим через SunSay

Як виявилося, за лаштунками конкурсу лишилося чимало інтриг та емоцій.

Поделиться:

У новому випуску Світського життя цієї п'ятниці о 22-45 Катерина Осадча зустрінеться з Андрієм Данилком у барі, й за келихом пива розпитає артиста про усі скандали національного відбору "Євробачення", членом журі якого Данилко був. Як виявилося, за лаштунками конкурсу лишилося чимало інтриг та емоцій.

Артист, який сам в 2007 році брав участь у конкурсі європейської пісні та посів друге місце, зізнається, чи задоволений він результатами відбору. А ще - оцінить шанси Джамали на перемогу та прокоментує намагання російської Держдуми заборонити виконувати співачці пісню про трагедію кримських татар.

- Коли почали говорити, що в неї антиросійська пісня і що Костя Меладзе підтримує антиросійську пісню, я сказав: "Яка маячня"! Джамала розповідає історію своєї прабабці. І якщо це сталося у 1944 році, тоді, виходить, це антирадянська пісня. Чому вона не может розповісти цю історію, в чому проблема? Нехай вип'ють заспокійливе!

Також Андрій Данилко зізнається, що отримав багато нарікань від друзів після того, як розкритикував пісню Сансея.

- І мені одразу ж пишуть: "Навіщо ти "зарізав" хлопчика?" І я одразу уявляю себе з кривавими руками. Але ж правила є правила, не я їх вигадав.

За словами артиста, одним перших його почав критикувати Філіп Кіркоров, який давно є фанатом "Євробачення" і не пропускає жодного Національного відбору. При обговоренні результатів Нацвідбору артисти навіть посварилися.

- Він написав в серцях, я також в серцях відповів... - каже Андрій.

Що саме закидав Кіркоров Данилку? Що Андрій думає про чергову невдалу спробу гурту "НеАнгели"потрапити на "Євробачення"? Як артист налякав німецьких лікарів та що відповідає журналістам так званої ДНР, коли ті намагаються його виставити жертвою"української хунти"?

Не пропустіть! Відверте інтерв'ю Андрія Данилка тільки у Світському житті, у п'ятницю, о 22-45,на 1+1.