Дев'ятка обраних - у фіналі "Голос. Діти"

Дев'ятка обраних - у фіналі "Голос. Діти"

Сьогодні у прямому ефірі "Голос. Діти" вперше найкращих обирали глядачі. За результатами глядацького голосування до фіналу пройшли одразу по двоє учасників з кожної команди. Ще по одному підопічному мали право залишити зіркові тренери ш

Поделиться:

Сьогодні у прямому ефірі "Голос. Діти" вперше найкращих обирали глядачі. За результатами глядацького голосування до фіналу пройшли одразу по двоє учасників з кожної команди. Ще по одному підопічному мали право залишити зіркові тренери шоу Олег Скрипка, Тіна Кароль на LOBODA. Отож, вітайте дев'ятку фіналістів!

Команда LOBODA:

- Віка Литвинчук;

- Еліна Сосновська;

- Юра Привика.

LOBODA: "Юрочка, ти унікальний хлопчик з особливим тембром голосу! З нами в проекті залишається Юра Привика!"

Команда Тіни Кароль:

- Соломія Лук'янець;

- брати Мандрікови;

- Нікіта Кіосе.

Тіна Кароль: "Я не спала ніч перед сьогоднішнім ефіром, розуміючи, що обираю фіналіста… Нікіта, ти пророджений артист! І ти у фіналі!"

Команда Олега Скрипки:

- Аня Ткач;

- Єва Панаріна;

- Маша Кондратенко.

Олег Скрипка:

"Моє рішення абсолютно не емоційне, бо я до всіх учасників прикипів душею. Моє рішення буде не логічне, бо ви всі бездоганні артисти… Марічка, тобі було важче всіх, бо ти починала. Ти подарувала нам свято, ти його відкрила. Я хочу, щоб в команді залишилася людина, яка ще себе проявить – це Марія".

Зазначимо, що Соля Лук'янець і Аня Ткач зібрали абсолютну більшість глядацьких голосів серед усіх учасників своїх команд. А в команді LOBODA розрив між першим та другим місцем був настільки незначним, що можна з впевненістю говорити: в команді одразу два рівноцінних лідери – Еля та Віка.

До речі, Світлана зробила двом своїм вихованцям новорічні подарунки, про які ті мріяли. Арсен Шавлюк отримав від зіркового тренера мобільний телефон, а Оля Дулумбаджи – омріяну подорож до Сполучених Штатів.

А рівно за тиждень у проекті "Голос. Діти" - фінальна битва найкращих! Чий голос глядачі визнають найсильнішим? Хто з тренерів приведе свого вихованця до перемоги? Попереду – найхвилюючий момент проекту. Дивіться фінал "Голос. Діти" у неділю, 6 січня, на каналі 1+1. Голосуйте за улюбленого учасника, і нехай переможе найкращий!