"Динамітка" Людмила Барбір показала діткам-переселенцям продовження "Літачок"

"Динамітка" Людмила Барбір показала діткам-переселенцям продовження "Літачок"

Енергійна ведуча "Сніданку з 1+1" Людмила Барбір провела благодійний показ мультика "Літачки: Рятувальний загін".

Поделиться:

Енергійна ведуча "Сніданку з 1+1" Людмила Барбір провела благодійний показ мультика "Літачки: Рятувальний загін". Таким чином вдалося зібрати кошти, які витратять на закупівлю канцтоварів і шкільного приладдя для дітей-переселенців з Криму та сходу України.

Благодійний показ відбувся за день до всеукраїнської прем'єри мультфільму. Щоб першими побачити продовження улюбленої історії, до київського кінотеатру "Оскар" (ТЦ "Гулівер") завітали і самі діти-переселенці. А ще благодійну ініціативу підтримали ведучі "1+1" Марина Леончук та Алла Мазур. Так, Алла Мазур прийшла на допрем'єрний показ разом з сином Артемом.

"Ми, звичайно, прийшли не просто в кіно. Прийшли насамперед побути разом з дітками, які через війну опинилися далеко від дому, – розповідає Алла. –  Підтримати їх, поговорити, погратися разом – Тьомка легко знаходить нових друзів. Щоб у цих дітей не зникало відчуття, що і тут – вони вдома. Що ніякий ворог не забере у нас веселих дитячих ігор, цікавих мультиків – того мирного життя, за яке зараз б'ються наші героїчні воїни на фронті".

Нагадаємо, "Літачки: Рятувальний загін" – це продовження легендарного мультфільму від студії Disney. Голосом Людмили Барбір в українському дубляжі розмовляє Динамітка.

"Динамітка отримала ім'я завдяки своєму твердому характеру. Вона очолює безстрашний загін Димовий десант, який займається тим, що гасить пожежі на землі. Їй весь час доводиться бути сильною, витривалою, енергійною", - описує свою героїню Людмила.

За словами ведучої, нині ця історія як ніколи перекликається з українською реальністю.